Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi İçin Kritik Açıklama Oktay Kaynarca'dan Geldi! Dizi Finale Mi Gidiyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi İçin Kritik Açıklama Oktay Kaynarca'dan Geldi! Dizi Finale Mi Gidiyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için kritik bir haber geldi. Dizi finale mi gidiyor? Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılıyor mu? İşte, diziye dair tüm yazılan senaryolar...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi finale mi gidiyor? Dizinin akıbetine ilişkin açıklama Oktay Kaynarca'dan geldi. Geçtiğimiz günlerde başka bir proje ile anlaşma sağladığı açıklaması gelen Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin olmazsa olmazı. Peki, dizi gerçekten bitecek mi?

Dizinin hem başrolü hem de yapımcısı olan Oktay Kaynarca'nın diziden ayrılması durumunda final olacağı konusu gündeme geldi. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi final mi yapacak? Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılacak mı?

Yakın zamanda oyuncuya yapılan çok yüksek ücret ve yurt dışı çekimi olması bu projeyi kabul ettiği yönünde ki açıklamalar, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi severleri derinden etkiledi. Kurtlar Vadisi, EDHO ile devam eden mafya, hesaplaşmalı dizilerinin devamı olarak da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol alan Oktay Kaynarca ile özdeşleşmişti. Bu iddalar doğru ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden Oktay Kaynarca ayrılırsa dizi biter mi korkusu meydana geldi. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam final yapar mı?

Geçtiğimiz yıl Güzel Adamlar Yapım Şirketine ortak olan Oktay Kaynarca, diğer yandan da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi başrol oyuncusu olarak dizide hem oyuncu hem yapımcı olarak yer alıyordu. Ancak açıklanan habere göre Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosundan çıksa da dizinin yapımcılığına devam edeceği yönünde olurken izleyici eğer ki başrol oyuncusu diziden ayrılırsa, dizi final yapar yorumlarını şu sıralar yoğun şekilde yapıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesinde de Cezayir Türk karakteri ile karşımıza çıkan Oktay Kaynarca'nın ayrılığının kesinleştiğini de açıklayanlar var.

Ben Bu Cihana Sığmazam Tatavlalı vuracak

Birsen Altuntaş tarafından açıklanan haber de Oktay Kaynarca'nın astronomik rakamlı teklifini kabul etmesi haberi yine gündemde. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 20. bölümünde Cezayir Türk, en dişli düşmanı Tatavlalı'nın eline düşüp öldürülüyor şeklinde senaryoya yönelik iddialar konuşulurken, izleyici bu durumun olmaması için, yapımcılara yorum üstüne yorum yağdırıyor.

dizi1.jpg

Oktay Kaynarca Diziden Ayrılırsa

Oktay Kaynarca'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 21. bölümünde netlik kazanacak. Eğer ki oyuncu diziden ayrılırsa dizinin izleyicisi azalaca gibi görülüyor. Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılırsa, dizinin finali yakın demektir.

Ancak Yapımların İkisi de Sürebilir

Oktay Kaynarca'ya yeni bir proje teklif edilmesi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini finale sürükleyebilir. Ancak oyuncunun diziyi yüz üstü bırakmayacağını düşünüyoruz. İki projede de aynı anda yer alması da oldukça olası olası gibi dururken, anlaşma yaptığı proje çekimlerinin yaz sezonunda olabileceği de konuşulan olasılıklar arasında bulunuyor.

Oktay Kaynarca ile Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın başrollerinde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 20. yeni bölümü ile 7 Şubat 2023 akşamı ATV'de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.