ATV Bir Dizinin Daha Fişini Kesiyor! Bu Final İzleyicilerin Tadını Kaçıracak

ATV Bir Dizinin Daha Fişini Kesiyor! Bu Final İzleyicilerin Tadını Kaçıracak

Geçen sezon atv ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Yalnız Kurt isimli dizi çok etkileyici bir yapım olarak sunulmuştu. Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın imzasını taşıması nedeniyle de diziye büyük önem verildi.

Siyasi içerikli bir konuyu öne çıkartan, FETÖ terör örgütü yapılanması ve bunun ülkeye verdiği zararları anlatan Yalnız Kurt dizisinin çok başarılı bir proje olması bekleniyordu.

Ancak ilk birkaç bölümde gelen yüksek reytingler sonra normale geriledi, ardından da belirli bir izleyici grubunun desteği ile Yalnız Kurt dizisi yoluna devam etti. Hasan Deniz Yaran’ın genç yetenek olarak öne çıktığı dizinin ilk sezonunda kadın başrol olarak Damla Colbay’ı izledik. İkinci sezonda ise bu sefer Jessica May kadın başrol olarak hikayede yer aldı ve uzun bir aradan sonra hayranları ile yeniden ekranda buluştu.

Cihan Ünal, Murat Han ve Kürşat Alnıaçık gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra; Yaprak Medine, Yalçın Hafızoğlu gibi genç oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Yalnız Kurt dizisi ne yazık ki, düşük gelen reytingleri nedeniyle final yapacak.

Bu sezonun sonuna kadar atv tarafından desteklenmesi beklenin dizinin final yapacağı atv tarafından duyuruldu. Yayınlanan 32. bölüm fragmanında final yapılacağı açıklandı. Dizinin 30 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek olan 31. bölümü final olacak.

Yalnız Kurt, hedefi büyük olan ama bunu tam olarak gerçekleştirme noktasında senaryo sıkıntısı yaşayan bir hikaye olarak akıllarda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.