Arka Sokaklarda Aranın Ardından Final İddiası! 17 Yıllık Dizi Finalsiz mi Sona Erecek?

Arka Sokaklarda Aranın Ardından Final İddiası! 17 Yıllık Dizi Finalsiz mi Sona Erecek?

Arka Sokaklar'da neler oluyor? 17 Yıldır ekranlarda olan ve ne zaman biteceği merak edilen dizide son dakika gelişmesi yaşandı. Dizinin kısa ara sonrası yayın tarihi merak edilirken, Rıza Baba ve ekipten diğer oyuncuların ayrılma kararı geldi.

Arka Sokaklar dizisinde geçtiğimiz yıl sonuna doğru çeşitli sorunlar yaşanmaya başlamıştı. Dizinin yeniden ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Kasım ayından bu yana dizinin akıbetinin ne olacağı bilinemiyordu.

Geçtiğimiz sezonun sonunda dizinin en önemli oyuncuları diziye veda etmişti. Bu oyuncular arasında Şevket Çoruh'ta yer aldı. Bu ayrılıklar sebebi ile güç kaybeden dizi final dahi yapmadan bitiyor. ancak dizinin bitişine dair farklı iddialarda var. Zaten sezona geç başlayan dizi Kasım ayı içinde 45 günlük ara verileceğini açıklamış ve bu aradan da yapımcının rahatsızlığı olduğu söylenmişti. Bu iddianın ardından Arka Sokaklar dizisinin ATV ekranlarında yayınlanacağı da iddia edilmişti.

Kanal D'nin dizi yapımcılarına maaşları çek olarak verdiği ve bu çeklerin de bozulması esnasında sorun çıktığı iddiaları gündeme geldi. Oyunculara ödenen maaşların geç ve eksik verilmesi sete çıkmamalarına sebep oldu da dendi.

45 gün olarak belirlenen süre doldu. Ocak ayına girilmesine rağmen henüz diziden ses çıkmadı. Arka Sokaklar dizisi oyuncu ve yapım ekibine başka projeler ile ilgilenebilirsiniz açıklaması yapılmıştı. Uzun bir süredir Türker İnanoğlu'nın iyileşmesini bekleyen ekipten büyük ve yeni adım geldi.

Dizinin Rıza baba karakteri Zafer Ergin diziden ayrıldığını duyurdu. En kısa sürede dizinin başlayacağı iddiaları da bu şekilde asılsız kaldı. 17 Yıllık dizi final yapmadan biten diziler listesine girdi.

Dizi Çekimi Yeniden Başlarsa Ne Olacak?

Bir türlü sonu bilmeyen 45 günlük ara ile şaibeler sürüyor. Öyle ki Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine tekrardan başlanacağı kararı verilirse yeni oyuncuların kadroda olacağı açıklanırken, izleyici bu durumda dizinin başlamayacağından emin gibi.

Rıza Baba dönemi sona erdi

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba yani Zafer Ergin de ayrıldığını ve önüne bakacağını duyurdu. Mesut Komiser yani Şevket Çoruh'tan sonra Rıza Baba'nın da dizide olmaması dizi başlasa bile izlenmez yorumlarını beraberinde getirdi.

arka-sokaklar.jpg

Şevket Çoruh fitili ateşledi

Usta oyuncu Şevket Çoruh geçtiğimiz sezon sonunda diziden ayrıldığını açıklamıştı. Bununla beraber dizinin sıkı takipçileri resmen diziyi terk etmiş oldu. 17. sezon startını veren dizi reytinglerde tökezlemişti. Bir de Cuma akşamı reyting savaşı kızıştı ve bu da dizinin sonunu getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.