Migros Markette Dev Kampanya! Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Dev İndirim! Orkide ve Komili Yağda Fiyatlar Düştü...

Migros Markette Dev Kampanya! Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Dev İndirim! Orkide ve Komili Yağda Fiyatlar Düştü...

Migros tarafından paylaşılan indirim listesi ile birlikte ayçiçek yağı indirimi dikkat çekti. Temel ihtiyaç kategorisinde yer alan ayçiçek yağı litre fiyatı 30 TL'ye kadar geriledi.

Migros tarafından paylaşılan indirim listesi ile birlikte ayçiçek yağı indirimi dikkat çekti. Temel ihtiyaç kategorisinde yer alan ayçiçek yağı litre fiyatı 30 TL'ye kadar geriledi. Dev indirim ev hanımlarının dikkatini çekti. Raflarda yer alan indirimli ayçiçek yağı ürünleri 3'er 5'er gidiyor. İşte indirimli ayçiçek yağı fiyatları...

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM FIRSATI

Ülkemizde yer alan enflasyon ile birlikte vatandaşın belini büken ayçiçek yağı fiyatlarında indirim başladı. Vatandaşların omzunda yük olan ayçiçek yağında indirime giden Migros vatandaşa güzellik yaptı. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile birlikte sık sık gündemde yer alan Migros tüketicilerin göz bebeği haline geldi.

Son günlerde ayçiçek yağına dair yaptığı indirimler ile birlikte tüketicinin dikkatini çeken Migros indirimleri arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. 2022 yılı ile birlikte en çok fiyatı artan ürünlerden olan ayçiçek yağı fiyatları 2023 yılında da artışa devam ediyor. 2023 yılının Ramazan ayı ile birlikte başlayan indirim kampanyası halen devam ediyor.

Sürekli olarak indirim fırsatı kovalayan vatandaşların bu kez fırsat ayağına geldi. Migros tarafından paylaşılan indirim ile birlikte 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 139 TL'ye kadar geriledi. Ayçiçek yağının litre fiyatı ise 30 TL'ye kadar düşüş yaşadı.

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMLİ FİYATLAR

Ayçiçek yağı fiyatlarında yapılan kampanya ile birlikte vatandaşlar market raflarında ayçiçek yağı bırakmadı. Migros tarafından duyurulan indirim sonrasında tüketiciler uzun bir kuyruk oluşturdu. Migros'un paylaştığı indirim listesi ile birlikte güncel fiyatlar ise şu şekilde;

  • 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 37.50 TL
  • 2 litre Ayçiçek yağı fiyatı 69,75 TL
  • 5 litre Ayçiçek yağı fiyatı 139 TL (Komili marka)
  • 2 litre Ayçiçek yağı fiyatı 73 TL (Komili marka)
  • 4 litre Orkide Ayçiçek yağı fiyatı 157,50 TL
  • 1 litre Yudum Ayçiçek yağı fiyatı 489,50 TL
  • 4 litre Yudum Ayçiçek yağı fiyatı 149,90 TL
  • 2 litre Orkide Ayçiçek yağı fiyatı 62,90 TL
  • 3 litre Yudum Ayçiçek yağı fiyatı 119,90 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.