Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi Geliyor! 15 Bin Lira Kurban Bayramı İkramiyesi Verilecek...

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi Geliyor! 15 Bin Lira Kurban Bayramı İkramiyesi Verilecek...

Emeklilere sevindirici haber geldi. Emekli vatandaşlara 15 bin TL bayram ikramiyesi verileceği duyuruldu. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu kurban bayramı ikramiyesi için emeklilere 15 bin TL vereceğini açıkladı. İşte ayrıntılar.

Emeklilere sevindirici haber geldi. Emekli vatandaşlara 15 bin TL bayram ikramiyesi verileceği duyuruldu. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu kurban bayramı ikramiyesi için emeklilere 15 bin TL vereceğini açıkladı. İşte ayrıntılar.

Emeklilere müjde geldi! Emekli vatandaşlara 15 bin TL verileceği duyuruldu .CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklileri sevindirecek bir açıklama yaptı. Emeklilere duyuru yapan Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı için 15 bin TL verileceğini duyurdu. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamalarda emeklilerin tatilinin 8 bin 500 lira olduğunu, emeklilerin bir sonraki bayramda 15 bin lira alacaklarını bildirdi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün Twitter hesabından kamuoyuna açıklama yaptı ve yaptığı açıklamalarda ek ikramiye ile ilgili müjdeli haberi paylaştı.

YAPILAN DUYURUSU

Kemal Kılıçdaroğlu şu sözleri ifade etti:

Sevgili vatandaşlarım, bugün hepinize değil, 15 milyon emekliye sesleniyorum. Devlet emeklileri yıllarca yoksulluk içinde yaşamaya mahkum etti. Tabii buna hayat diyebilirseniz. Yıllarca bu ülkede emek vermiş, sigorta primi ödemiş, katma değer sağlamış insanlarımız maddi baskı nedeniyle evlerine kapandı.

Gençler, geçmişte emeklilerin kendilerine ikramiye verildiğini bile bilmiyor olabilir. Emeklilik, çalışma hayatı için bir ödüldü. Şimdi, bir daire satın almaktan bahsetmeden, bir emeklinin maaşı bir daire kiralamaya bile yetmez. Torununu emekli görünce yıkılır. Neden? Cebinize koyacak paranız olmadığı için.

'SAVAŞMAK ZORUNDAYIM'

Senin için iki büyük ikramiye savaşı yaptığımı hatırlıyorsunuzdur. Yıl daha 2015. Bayramlarda iki ikramiye dedim. Ancak yapılanlar söylediklerimizden çok uzak. Savaşmak zorundayım çünkü zaten onların doğasını biliyordum.

Sizin taleplerinizi değil, artık iktidara gelince bizzat yapacaklarımı söylemek için karşınızdayım.

Emekli vatandaşlarıma güzel haberi duyuruyorum: Hakkınız ne ise onu alacaksınız.

'HUKUK YOLUYLA ALIP CEBİNE KOYACAĞIM'

Bundan böyle emeklinin bayram ikramiyesi asgari ücret, cari kur üzerinden 8 bin 500 lira olacak. şu andan itibaren demek istiyorum. Çünkü bu ramazan kutlaması da onun içinde.

Biliyorum şimdi bağırıyorlar, Vay, parayı nereden bulacaksın? Para yok diyorlar. Para var emekli kardeşim. Size gelince para yok diyorlar. Ben o paraları hukuk yolu ile alıp sizin cebinize koyacağım.

'KEYİF ALIN İSTİYORUM'

Göreve gelir gelmez çıkaracağımız mevzuatla emeklilik maaşı asla asgari ücretin altına düşmeyecek. Torunlardan konuşmanız içime sinmez. Senin de yaşamanı istiyorum. Sevdikleriniz ve aileniz için feda ettiğiniz kısa ömrün tadını çıkarmanızı dilerim.

Kısacası emekli kardeşim söz veriyorum size söz veriyorum bu baharı getireceğim. Bay Kemal'i takip edin. Bu 40 gün boyunca başka sürprizlerim de var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.