Sabahların En Pratik Yiyeceklerinden Biri Olan Pizza Gibi Tost Nasıl Yapılır? Pizza Gibi Tost Tarifi

Sabahların En Pratik Yiyeceklerinden Biri Olan Pizza Gibi Tost Nasıl Yapılır? Pizza Gibi Tost Tarifi

Sabahları işe gitmeden önce kahvaltı yapanlar için bu tost yapılabilir. Okula gitmeden önce çocuklara kahvaltı da ya da çocuklarınızın beslenme çantalarına koyabilirsiniz. Pratik bir şeyler yapmak ve yemek isteriz bunun için genellikle tost yapmayı düşünürüz. İşte pizza gibi tost tarifi...

Sucuklu açık tost, tostu biraz daha farklı bir hale getirir. E0vde kalmış ekmeklerinizi de olabilir fakat hamburger ekmeği ile de yaparsanız lezzetli olacaktır. Sucuklu açık pizza gibi tost için malzemeler şu şekildedir.

Malzemeler:

* 10 dilim sucuk

* kaç kişilik düşünüyorsanız o kadar hamburger ekmeği fakat hamburger ekmeği ikiye ayrılacak

* 4 dilim kaşar peyniri

* 2 tane domates

* Kekik ve pul biber gibi sevdiğiniz baharatlar

Yapılışı:

Tost yapımına hamburger ekmeklerini ortadan ikiye ayırmak ile başlayabiliriz. Fakat dediğim gibi evde bayat ekmeğiniz varsa o da olur ekmekleri güzelce dilimleyip üzerlerine sucuk ve domates dilimlerini yerleştirin. Dilerseniz ekmeğimizin üzerine biraz yağ sürüp domates ve sucukları o şekilde de yerleştirebilirsiniz. Bu dilimlerin üzerine ise kaşar peyniri koyun önceden ısıttığınız 170 derecelik fırınımızda 10 dakika pişirin. Sonra fırından çıkardığınız tostun üzerine kekik, pul biber ekleyebilirsiniz. Sıcak sıcak kaşar peynirinin üstünde bu baharatlarda müthiş lezzet verecektir. tostunuzu çay ve diğer kahvaltılıklarla tüketebilirsiniz pratik ve lezzetli tostunuzu afiyetle yiyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.