Hadise, Reza Zarrab'la ilişkisi olduğu iddiası sonrası çıldırdı! Seren Serengil, elinde ispat olduğunu açıkladı

Hadise, Reza Zarrab'la ilişkisi olduğu iddiası sonrası çıldırdı! Seren Serengil, elinde ispat olduğunu açıkladı

Beyaz TV'de sabah kuşağında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil, Hadise-Reza Zarrab ile geçmişte bir ilişki yaşadıkları iddiasını yenileyerek elinde kanıt olduğunu söyledi.

Hadise, Seren Serengil'in iddiası sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK'ü etiketleyip bir paylaşım yaptı , "Ben her şeyden önce bir KADINIM, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım." paylaşımında ifadelerine yer vererek isyan etti.

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la Hadise'nin ilişkisi olduğunu iddia eden Seren Serengil bomba bir açıklamada yaptı. Serengil, Hadise-Reza Zarrab iddiası ile ilgili elinde kanıt olduğunu söyledi. Serengil'in iddiasının ardından Hadise de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak isyan etti. Hadise paylaşımında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK'ü de etiketlemeyi ihmal etmedi.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin yayınladığı açıklama:

Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; 

SUSMAYIN. BEN DE SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM. 

Elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak. Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de. Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete hep güvenirim. AMA bu sefer söyleyeceklerim var!

Müzikle mutlu olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir insanım. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, şarkılarımı söylemeye devam edeceğim.
Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim.

"BU YAPILAN ÖZEL HAYATIMA TECAVÜZ"

Ben her şeyden önce bir KADINIM, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz doktorundan çıkarken bana YİNE kürtaj yaptırmıştır dedi bu grup. Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor. İnsan diyorum ama insanlığa sığacak bir şey değil bu yaptıkları. Ben onlara ait bir malzeme değilim, ben bir insanım. Özel hayatıma resmen tecavüz ediyor bu insanlar. Şantaj, tehdit… Ben Hadise'yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar? Ben artık buradan tüm kadınlara, adalet bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum. Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma TECAVÜZ!

"SİZ KİMSİNİZ ALLAH MISINIZ?"

Hiçbir kadın ünlü ya da ünsüz bu şekilde tehdit edilemez, hiç kimseye böyle bir şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün durması için savaşacağım! Sadece kendim için değil, benim gibi aynı şeyleri yaşayan, yaşayacak olan kadınlar ve kadın meslektaşlarım için savaşacağım. Siz kimsiniz? Allah mısınız? Bu dünyada kimseye verecek hesabım yok! Buradan Türk adaletine sesleniyorum ve güveniyorum. Bu her insan hakkında bel altı konuşma hakkını kendinde gören programların kesinlikle kontrol altına alınması gerekiyor, magazin dediğiniz şey insanları tehdit etmek değildir. Saygılarımla.

asddcfvgbhnjttyhty.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.