Son Dakika! Al Sancak Dizisi Setinde Deprem! Nadia Sona Geliyor...

Son Dakika! Al Sancak Dizisi Setinde Deprem! Nadia Sona Geliyor...

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla Al Sancak 11. Bölümüyle 13 Nisan Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Al Sancak’ta; Pençe Timi ve Ahtapot yeni bir çatışmaya girerken, Nadia ise büyük bir yol ayrımın

Pençe Timi ve Ahtapot çatışması nasıl sonuçlanacak? Nadia, büyük bir yol ayrımında… Dizinin 11. yeni bölümünde çok hareketli, aksiyon dolu anlar yaşanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da heyecanın artmasını sağladı. Boran’ın yepyeni oyunu!

Pençe Timi, Lilith’in son anda gelip kurtardığı Boran’ı sağ olarak ele geçirmek için yeni bir plan yaparken Boran da boş durmaz ve çok tehlikeli bir oyun kurmaya başlar.

Ali, kardeşi Sedef’le yüzleşiyor… Tüm bunlar olurken Sedef ise Ahtapot’un esiri olduğu dönemde duydukları hakkında abisiyle yüzleşir. Bu yüzleşme iki kardeşin ilişkisini nasıl etkileyecektir?

Pençe Timi ve Ahtapot’un amansız hesaplaşması!… Pençe Timi ve Ahtapot bir kez daha akıl oyunları ve bilek gücüyle çevrili bir çatışmanın içine girer. Bu çatışma, Ali ile Boran’ı yeniden karşı karşıya getirir ve ikilinin amansız hesaplaşması Nadia’nın da dahil olmasıyla bambaşka bir boyuta taşınarak devam eder.

Nadia’nın kararı ne olacak? Hayatını alt üst edecek bilgiler edinen Nadia’nın önünde iki büyük yol ayrımı belirir. Gideceği yolu seçmek Nadia için oldukça zor olacaktır. Çünkü her iki koşulda da çok ağır bedeller ödemek ve hayatının gerçekliklerini baştan sona değiştirmek zorunda kalacaktır.

Pençe Timi ve Nadia yeniden bir araya mı geliyor? Tüm bu olanlardan sonra Pençe Timi, Nadia ile beklenmedik koşullarda bir araya gelecektir. Peki bu karşılaşma nelere sebep olacaktır?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.