Ziraat Bankası'ndan Gece Yarısı Açıklama: Başvuru Yapana Anında 10 Bin Lira Nakit Ödeme...

Ziraat Bankası'ndan Gece Yarısı Açıklama: Başvuru Yapana Anında 10 Bin Lira Nakit Ödeme...

Ziraat Bankası’ndan Anında Faizsiz 10.000 TL Para Ödemesi Yapılacak! Üstüne 150 TL’de Hediye Edecek…

Ziraat Bankası’ndan müjde geldi. Borçlu olana nakit ihtiyaçları için ihtiyacım var diyenlere eşten ya da dosttan borç para istemeye son verdirecek bir açıklama geldi. Ziraat Bankası’ndan Şubat ayı boyunca geçerli kampanyası ile milyonlarca kişiye faiz olmadan taksitli nakit avans ve hediye bankkart TL müjdesini duyurdu.

Bu zamanda böyle ödemeyi karşılıksız babanız dahi vermez! Ziraat Bankası’ndan faizsiz olarak 10.000 TL borç para verip üzerine 150 TL hediye ödeme veriyor. Banka müşteri sayılarını yükselmek amacı ile adeta birbirleri ile rekabet ederken Ziraat Bankası Şubat ayına özel yeni kampanyasını da paylaştı.

"Ziraat Mobil’ üzerinden müşterilere özel verilen “Ziraat’ın Avantajlarından Faydalanın" sloganı ile başlatılan kampanya ile cep telefonlarına Ziraat Mobil uygulamasını indirin ve hemen mobil uygulama üzerinden ilk defa Ziraat Bankası müşterisi olanlara 10.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans çekme fırsatı oluşturuyor.

Ziraat Bankası’ndan 10.000 TL Faizsiz ve Taksitli Nakit Avans İçin Kampanya Şartları Nedir?

Kamu bankaları tarafından sağlanan uygun krediler büyük ilgi görmeye başladı. Ziraat Bankası’ndan ilk kez müşteri olanlara kalmaları koşulu ile mobil uygulamayı indirenlere faizsiz ve taksitli nakit avans desteği sağlanacak. 10.000 TL'ye kadar 6 ay taksit ile ücretsiz, faiz olmadan verilen Taksitli Nakit Avans Kampanyası başvuru koşulları şöyle aktarıldı;

  • Kampanyadan faydalanabilmek için müşteri olma adımları izlenmelidir. Bu sürecin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekiyor.
  • Kampanyaya dahil olan müşterilere 1 – 28/02/2023 tarihleri arasında verilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 31/03/2023’e kadar faizsiz olarak Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanabilecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak için kredi kartı teslim edildikten 1 gün sonra ödeme yapılacaktır.
  • Taksitli Nakit Avans Kampanyası’na katılmak için kartını teslim almış ve şifresini belirlemiş, açık kartı olmak gerekiyor.
  • Kartın açık olması için ATM'den veya POS cihazlardan herhangi bir şifreli işlem yapılması şartı aranmaktadır.

Bu kampanyaya ek olarak yine ilk defa Ziraat Mobil uygulamasından müşteri olan kişilere yönelik olarak Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile de tek defada gerçekleştirecekleri her 500 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL, toplam ise 150 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacak. Bankadan faizsiz borç nakidin yanı sıra kampanyaya katılan kişiler kredi kartını kullanarak yapmış oldukları harcamalarda hediye para ödülü elde etmiş olacaklardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.