Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkban'tan Emekliye tek şartla 25 bin TL hesaplarına yatırılacak

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkban'tan Emekliye tek şartla 25 bin TL hesaplarına yatırılacak

Milyonlarca emekli maaş promosyonu için bankaların önünde uzun kuyruklar oluştururken, düşük promosyon vermekle eleştirilen kamu bankaları emekli için kesenin ağzını açtı. Kamu bankaları, seçim öncesi emekliye geri ödeme şartı ile düşük faizle 25 bin liraya kadar ödeme yapacak.

2023 yılında yapılacak olan seçimlere az bir süre kala  hükümetin emekli hamleleri de hızlandı.

Verdikleri maaş promosyonları ile emekliyi mutlu edemeyen kamu bankaları bu sefer düşük faizli borç için kolları sıvadı.

Devlet destekli nakit kredi kampanyasında 25.000 TL ödeme almanız durumunda 36 ay vadeye kadar sizlere işlemler gerçekleştirilerek aynı gün içinde hesaplarınızı ödemeler yatırılmaktadır.

Devlet destekli olarak emekli maaşı hesabınız aracılığı ile birlikte 25.000 TL nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirecek hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilecekler ve onaylanan bu tutar kadar kredileri hesaplarına yatırabileceklerdir.

25.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak yapılacak olan bu kredilerde Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı almanız durumunda işlemler yapılacaktır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı üzerinden yapacağınız işlemler ile birlikte 25.000 TL'ye kadar ek ödeme alacak olan vatandaşlara 90 gün ertelemeli olarak işlemler gerçekleştirilmektedir. 

En fazla 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğiniz bu devlet destekli kredi kampanyasına katılmak isteyen emeklilerin icralık ve avukatlık bir durumunun olmaması isteniyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara şartlar dahilinde aynı gün içinde hesaplarına yatırılacak olan bu ödemeler ile birlikte kredileri 5 dakika içerisinde hesaplarına yatırılmaktadır. 

Devlet destekli olarak verilecek bu ihtiyaç kredisi kampanyasında başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen kişilere 90 gün ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi aynı gün içinde verilerek hesaplara yapılacak olan ödemeler ile birlikte krediler aynı gün içinde kullandırılmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.