Son Dakika! İş Bankası Müşterilerine 20 Bin Lira Nakit Para Ödenecek...

Son Dakika! İş Bankası Müşterilerine 20 Bin Lira Nakit Para Ödenecek...

Banka kampanyaları mayıs ayına girerken peş peşe gelmeye devam ediyor. Bankalar, müşterilerine çeşitli tutarlarda nakit avans imkanı sunuyor. Bir banka, mayıs ayı sonuna kadar müşterilerine sıfır faizli 20 bin TL taksitli nakit avans veriyor.

Banka kampanyaları birçok kişinin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olabiliyor. İşte, faizsiz 20 bin TL taksitli nakit avans veren o banka...

İş Bankası'nın İşCep'te yer alan 'Müşteri Olmak İstiyorum' özelliğiyle banka müşterisi olanlar, kredi kartı almak koşuluyla 20 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanabiliyor.

İş Bankası'nın nakit avans kampanyasından yararlanmak için öncelikle bankanın müşterisi olmanız ve 18 yaşını doldurmanız gerekiyor.

Bankanın müşterisi olabilmek için herhangi bir şubeye gitme zorunluluğunuz yok. İş Bankası'nın mobil uygulamasını indirerek müşteri kimliği oluşturabilirsiniz.

İŞ BANKASI 20 BİN TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ALINIR?

* Kampanyadan 15.04.2023 - 31.05.2023 tarihleri arasında İşCep 'Müşteri Olmak İstiyorum' özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecek.

* Faizsiz taksitli nakit Avans sadece 5 ay vade için geçerli.

* Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 20.000 TL arasında olacak. Kullanılabilecek taksitli nakit avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlı.

* Kampanya kapsamında tanımlanan faizsiz taksitli nakit avans tutarı, azami 2 seferde ve toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek şekilde kullanılabilecek.

* Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil'den kredi kartı limitinin yüzde 50'sini aşmamak koşuluyla 5 bin TL'ye kadar (5 bin TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz taksitli nakit avans kullanabilecek.

* 5 aydan farklı vadelerde ve 20 bin TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacak.

* Kampanya kapsamı İşCep, müşteri olmak istiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerli.

* Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacak.

* Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecek.

* Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariç)

* Nakit avans kampanyasından yaralanmak için İşteCep üzerinden giriş yaparak başvuru yapabilirsiniz. Belirtilen son başvuru tarihinden sonra kampanya fırsatlarından yararlanmanız mümkün olmayacak.

* Aynı evden birden fazla İş Bankası müşterisi kampanyaya başvuru yapabilir. Başvurusu onaylanan kişiler, başvuru yaptığı miktar tutarınca nakit avansını hemen kullanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.