Son Dakika! Herkes Bu Ödemeyi Bekliyordu! Hemen 50.000 Lİra Nakit Para Ödenecek...

Son Dakika! Herkes Bu Ödemeyi Bekliyordu! Hemen 50.000 Lİra Nakit Para Ödenecek...

SON DAKİKA! 10, 20, 30, 40, 50 Bin TL Nakit Ödeme Kampanyası Başladı! İşte Detaylar…

10.000 TL ve 50.000 TL arası nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kampanya başlatan bankanın adı açıklandı.

Kredi ihtiyacı olanlara destek kampanyalarından nakit ihtiyacı olması halinde işlemlerini gerçekleştirecek olanlara Yapı Kredi Bankasından 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz şekilde kredi ödemesi vereceği bilgisi verildi. Acil nakit ihtiyacınızın olması halinde başvurunuzu yapabileceğiniz kampanyalara katılım sağlayarak, Yapı Kredi Bankası, sizlere, belge şartsız ve masrafsız kredi ödemesi vereceğini açıkladı.

En yakın banka şubesinden de işlem yapabileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalar kapsamında kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

SMS ile Kredi Kampanyası Başladı

SMS ile kredi başvurunuzu gerçekleştirmeyi istiyorsanız SMS ile işlemlerini gerçekleştirecek olanlara bireysel TC kimliği, aylık gelir ve doğum tarihini yazıp, 44 11’e mesaj göndermeleri halinde kredi başvuruları tamamlanır. 44 11’e atılan mesaj ile beraber ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere belirtilen politikalar kapsamında kredi ödemeleri hızlı bir şekilde ödenmektedir. Bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız ve nakit kredi kullanmak istiyorsanız, işlemlerinizi hızlı bir şekilde anında ve aynı gün içinde yapabilirsiniz.

SMS ile ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştireceğiniz bu bankalar üzerinden kredi ödemelerinizi anlık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. SMS ile kredi için vatandaşlar aynı zamanda Yapı Kredi Bankası’nın mobil uygulaması üzerinden de başvurularını yapıp ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler.

Kredi başvurunuzu mobil uygulama üzerinden yaptığınızda ihtiyaç kredisi ödemeleri sonucu sizlere 5 dakika içerisinde bildirilir ve hesaplarınıza ödeme olarak yatırılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.