SON DAKİKA! Akaryakıta İndirim Sonrası Zam Yapıldı mı? Bugün Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları Kaç Lira?

SON DAKİKA! Akaryakıta İndirim Sonrası Zam Yapıldı mı? Bugün Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları Kaç Lira?

Son dönemde sıklıkla değişmeye başlayan akaryakıt fiyatlarında zam ve indirim haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gün içinde motorinde indirime gidilirken, ilerleyen saatlerde ise LPG'ye zam geleceği açıklandı. İşte akaryakıt fiyatlarındaki son durum...

Dolar, brent petrol ve gaz fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile değişen akaryakıt fiyatlarını takip etmek günden güne daha güç hale geliyor.

Sabah saatlerinde motorine gelen zam haberi ile sevinen araç sahiplerini yüzü gelen yeni zam haberi ile yeniden asılacak.

Cumhuriyet'in haberine göre, akaryakıt fiyatlarına yapılan indirimcikleri ve zamları takip eden araç sahipleri ekonomist olma yolunda ilerlediklerini açıkladı. Bugün 1 lira 2 kuruş indirimcik yapılan motorine bu gece yarısından sonra saat 24.01'de 65 kuruş daha indirimcik yapılacak.

LPG'YE DEV ZAM!

Bu indirimin uygulandığı an LPG'ye de 1 lira 07 kuruşu zam yapılacak.

Motorin İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 22 lira 42 kuruştan, Avrupa Yakası'nda 22 lira 48 kuruştan, Ankara'da 22 lira 76 kuruştan, İzmir'de ise 22 TL 81 kuruştan satılıyor.

65 kuruşluk indirimin uygulanmasıyla motorin İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 21 lira 77 kuruştan, Avrupa Yakası'nda 21 lira 83 kuruştan, Ankara'da 22 lira 11 kuruştan, İzmir'de ise 22 TL 16 kuruştan satılacak.

Benzini ise indirim pas geçiyor. Benzin İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 21 lira 07 kuruşa, Avrupa Yakası'nda 21 lira 13 kuruşa, Ankara'da 21 lira 38 kuruşa, İzmir'de ise 21 lira 28 kuruşa depolara dolduruluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.