Son Dakika Açıklama Geldi! Emekli Olan Kişilere 14 Bin Lira Para Ödemesi Verilecek...

Son Dakika Açıklama Geldi! Emekli Olan Kişilere 14 Bin Lira Para Ödemesi Verilecek...

Geçen seneden bu yana emekliler için promosyon ödemeleri pek çok banka tarafından devam ediyor. İşte, o bankanın tüm detayları...

Promosyon ödemeleri gerçekleşirken genellikle emekli olan kişinin maaşı doğrultusunda aynı oranla promosyon sunuluyordu. Şimdilerde ise SGK’nın yaptığı açıklama ile birlikte promosyon ödemelerinin minimum 14.000 TL olacağı açıklandı. Böylelikle pek çok emeklinin yüzünü güldürecek bu açıklamalarla aynı zamanda bankaların da yine pek çok kampanyaya devam edeceği duyuruldu.

Son ödemeleri emekli olan kişinin bankaya geçişinden sonra 3 sene taahhütname sözü vermesi ile birlikte alınabilir. Ayrıca Hangi gruptan emekli olunduğu fark etmeksizin EYT ile ya da farklı şekilde emekli olan herkese promosyon ödemeleri sunuluyor.

Kimler Yararlanabilir?

Emekli promosyonlarında 4A 4B 4C ve EYT ile emekli olan tüm gruplar yararlanabilecek. Emekli maaşına bankaya taşıyan ve 3 yıl burada kalma sözü veren tüm emekliler bu promosyon ödemelerini bir ay içerisinde alabilecek. Mayıs sonuna kadar devam eden bu promosyon ödemelerinden yararlanmak için emekli maaşınızı bankaya geçirebilirsiniz. Promosyon ödemeleri geçen yıldan bu yana devam ederken özellikle EYT ile emekli olan kişilerin yararlanıp yararlanamayacağı merak konusu olmuştu. SGK tarafından yeni yapılan bir açıklamaya göre EYT ile emekli olan kişilerin de promosyon ödemesi alacağı duyuruldu.

Hangi Tarihte Geçerli

Geçen yılki dönemde pek çok zaman promosyon ödemeleri devam ederken bu sene yeniden başlatılan ödemeler mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Mayıs ayı Sonuna kadar maaşını farklı bir bankaya taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emekli olan kişilere promosyon ödemeleri yapılacak.

Promosyonlardan yararlanmak isteyen kişiler bankaya gidip yüz yüze görüştükten sonra emekli maaşını buraya geçirebilir. Daha sonraki süreçte emekli maaşı geçirdikten sonra en fazla 1 ay içerisinde promosyon ödemeleri hesaplara aktarılır. Minimum 14.000 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyurulduktan sonra bütün emekliler bu ödemeleri kolaylıkla alabilecek. Bu ödemelerden faydalanmak aynı zamanda bankaların sun acağı farklı avantajlardan yararlanmak için otomatik fatura ödeme talimatı da verilebilir. Otomatik ödeme talimatları sonrasında nakit avans ya da para puan gibi hediyelerden de yararlanmak mümkün oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.