PTT'den Ödeme Bekleyenler Müjde! 15 Bin TL Nakit Para Verilecek! İşte Başvuru Detayları...

PTT'den Ödeme Bekleyenler Müjde! 15 Bin TL Nakit Para Verilecek! İşte Başvuru Detayları...

PTT'den büyük bir müjde duyuruldu. PTT'den 15 bin lira ödeme yapılacak. İşte başvuru koşulları ve tüm detaylar...

PTT ATM'lerinden ödeme alabilirsiniz. Yapılan yeni duyuru ile birlikte 15.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alacaklara hemen T.C kimlik numaraları vasıtası ile başvurmaları halinde ödeme yapılacağı açıklandı.

PTT'nin ihtiyaç kredisi kampanyası adı altında başlatılacak olan bu kampanyalar da nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman ödemelerden faydalanabilecekler ve ihtiyaç kredisi kullanabileceklerdir. PTT üzerinden ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız Kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde işlemleri gerçekleştirilir ve banka üzerinden hesaplarına ödemeler yatırılarak kullandırılmaktadır. 

PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım için banka koşullarına olmak gerekiyor. İşlemlerinizi gerçekleştirmek için PTT şubelerine gitmeye gerek kalmadan kredi başvurunuzu hemen yapabileceğiniz bir SMS sistemi yer almaktadır. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olanlar nakit ihtiyacı olması halinde kredi işlemlerini gerçekleştirecekler ve SMS ile ne kadar onay aldıklarını anında öğrenebilecekler. 

PTT'den SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapacak olan tüm vatandaşlar için yapılacak yeni kredi ödemesinde nakit kredi işlemlerini gerçekleştirmek için en yakın banka şubesinden onaylanmış SMS ile kredinizi şubeden alabilirsiniz.

PTT yazın, boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazıp ardından da bu mesajı 30 50 numarasına göndererek bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılım sağlayabileceksiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.