İş Bankası Duyurdu! İhtiyacı Olana Anında 10.000 TL Ödeme Yapılacak! 10 Bin TL Destek İçin Koşullar Netleşti...

İş Bankası Duyurdu! İhtiyacı Olana Anında 10.000 TL Ödeme Yapılacak! 10 Bin TL Destek İçin Koşullar Netleşti...

Özel ve kamu bankaları son günlerde müşterilerinin yüzünü güldürmek için pek çok kampanya oluşturdu. Fırsat ve indirim düzenlemeleri İş Bankası tarafından da duyurulmaya devam ediyor.

2023 yılının gelmesi ile birlikte pek çok kişi banka kampanyalarını araştırmaya devam ederken İş Bankası'ndan dikkat çekici bir duyuru geldi. 2023 Yılının ilk aylarında İş Bankası'nca duyuru geldi. Bu konu vatandaşlar tarafından merak edildi. İş Bankası tarafından 10.000 TL faizsiz nakit avans sunulacağı belirtildi.

Bankalar tarafından yüz güldüren pek çok kampanya geldi. Müşterilerini memnun etmek isteyen bankalar resmi internet sitesinden pek çok duyuru sürerken İş Bankası internet sitesinden dikkat çekici bir duyuruda da bulundu.

İş Bankası Tarafından Duyuruldu!

Resmi internet sitesinden dikkat çeken bir duyuru yapıldı. İş Bankası'ndan müşterilerin yüzünü güldürecek kampanyanın detaylarını açıkladı. Nakit ihtiyaçlarına yetişmek amacı ile nakit avans para çekme özelliğinden yararlanan vatandaşlara 10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans seçeneği sunuldu.

İş Bankası tarafından yapılan kampanya duyurusu resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Kampanya duyurusu ''Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile İş Bankası müşterisi olun ve kredi kartınız ile 10.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan faydalanın!'' cümleleri ile verildi.

10.000 TL Faizsiz Nakit Avans Fırsatı

İş Bank'tan yapılan kampanya duyurusu kapsamında tüm detaylar müşteriler için verilirken detayların bulunduğu internet sitesinde kampanya detayları şöyle;

  • Kampanya kapsamında 28.02.2023'e dek İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış tüm müşteriler faydalanabilecekler.
  • Her müşteri için kampanya yalnızca 1 kez yararlanabilecekler. Faizsiz TNA 5 ay vade ile sınırlı olacaktır. 5 ay farklı vadeler ile 10 bin TL üzeri tutarlarda geçerli olacak şekilde faiz oranları uygulanacak.
  • Kampanya kapsamında İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerli olacaktır.
  • Kampanya kapsamında faydalanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ve 10.000 TL arasında verilecektir.
  • Kampanyanın tanımlamaları ise her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takiben 7 gün içinde yapılacak olan kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacak.
  • Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).
  • İş Bankası tarafından kampanya şartlarını değiştirme hakkını gizli tutar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.