Emekli Maaşı 7 Bin 500 Lira ve Üstü İçin Müjde! Nisan Aında Toplu Ödeme Alacaklar...

Emekli Maaşı 7 Bin 500 Lira ve Üstü İçin Müjde! Nisan Aında Toplu Ödeme Alacaklar...

Emekli maaşı 7500 lira ve üzeri olan vatandaşa bankaların verdiği promosyon kampanyası devam ediyor. İşte milyonlarca vatandaşı kapsayan ödemenin detayları...

EYT ile birlikte Türkiye'deki emekli sayısı 15 milyona yaklaşırken, özel bankaların verdiği maaş promosyonları da devam ediyor.

En çok müşteriyi elde etmek için en çok fırsatı sunmaya çalışan bankalar, süreci tırmandırdı. 8500 Türk Lirası asgari ücretin ardından en düşük emekli maaşlarının 7500 Türk Lirasına çıkarılması, emekli promosyonlarında hareketliliği artırmaya başladı.

Garanti BBVA ise Mart 2023'ten itibaren emekli promosyonunu güncellediğini açıkladı.

GARANTİ BBVA'NIN GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Garanti BBVA olarak emekli maaşı 3500 Türk Lirasına kadar olan emeklilere 4500 Türk Lirası, 3500 - 7500 Türk Lirası alan emeklilere 5250 Türk Lirası, 7500 – 10000 Türk Lirası arası alan emeklilere 6750 Türk Lirası, 10000 Türk Lirası üstü alan ve emekliler için en az 7.500 Türk Lirası sunuyor.

Promosyon, 3 Mart - 31 Mart 2023 tarihleri arasında 3 yıl içinde gelirini veya emekli maaşını Garanti BBVA'dan almayı taahhüt eden emekli müşteriler tarafından kullanılabilir. Taahhüt süresi, kampanya ücretinin müşteri hesabına geçmesi ile başlar.

Promosyon ödemeleri SGK tarafından belirlenen şartlara göre yapılır. Birden fazla emekli maaşı alan müşterilerimizin talepte bulunmaları halinde emekli maaşı tutarları dikkate alınacak ve bir promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon ödemeniz, emeklilik bankacılığı promosyon sözleşmesini imzaladıktan sonra Garanti BBVA'ya ilk maaş ödemenizi takip eden ilk üç iş günü içinde yapılacaktır.

Taahhüt süresi içinde, vefat hariç olmak üzere, aylık ödemenin durdurulması veya gelir veya emekli aylığının başka bir kuruma devri gibi herhangi bir nedenle taahhüt süresi sona ermeden önce taahhüdü feshetmeniz halinde, promosyon ilişkisi sona erer. Bu durumda ödenen kampanya tutarı, kalan taahhüt süresi dikkate alınarak bankamızın yazılı bildirimi yapılmaksızın kıstelyevm yöntemi* kullanılarak iade edilir. * promosyon ücretinin kalan süre için orantılı kısmı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.