Ek Ödeme Müjdesi Geldi! Emekli Vatandaşlara 30.000 - 75.000 Lira Arası Ödeme Verilecek...

Ek Ödeme Müjdesi Geldi! Emekli Vatandaşlara 30.000 - 75.000 Lira Arası Ödeme Verilecek...

Emeklilere ek ödeme yapılacak müjdesi geldi. 30.000 TL ile 75.000 TL arasında nakit para ödemesi bankadan verilecek. Peki, başvuru koşulları neler? İşte detaylar...

Emekli vatandaşlara verilecek olan ek ödeme için limitler yükseldi.30.000 TL ile 75.000 TL arasında gelir belgesi şartı olmadan ödeme verileceği duyuruldu. Kamu bankaları ve bazı özel bankalardan başlatılmış olan bu kampanyalarda, şubat ayı sonuna dek devam edecek olan düşük faizli, emekli kredilerinde 75.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ve kefilsiz onaylatabilirsiniz.

Kamu bankaları ve özel bankalar tarafından kampanyalar ile emekli maaşını bankalara taşıyarak daha önce kredi kullanmış olanlara düşük faiz oranları üzerinden ek ödemeli kredilerde 50.000 TL'ye kadar kredi de 36 ay vade imkanı ile ödeme tablosu oluşturuluyor.

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank gibi bankalar üzerinden emekli maaşı almanız halinde işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bankalardan dilediğiniz an ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. 75.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirirseniz alabileceğiniz ihtiyaç kredilerinden tüm vatandaşlara 5 dakikada sonuç gönderilir. Onay gelen krediler, hesaplara yatırılarak da kullandırılıyor.

En yakın banka şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olanlara kamu bankalarından almış oldukları emekli maaş hesabından işlem için yalnızca banka müşterisi olması gerekiyor.

Yalnızca kamu bankalarından değil emekli maaşınızı, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve İş Bankası'ndan alıyor olmanız halinde de sizlere 30.000 TL ile 75.000 TL arasında ödeme verileceği duyuruldu. Son dakika gelen habere göre, işlemlerinizi bu bankalardan sizlerde yapmak istiyorsanız, kredi başvurusu için en yakın banka şubesine gidip işlemlerinizi yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.