Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak? Meteoroloji O İlleri Uyardı! İşte Yavaş Beklenen O İller...

Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak? Meteoroloji O İlleri Uyardı! İşte Yavaş Beklenen O İller...

MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) anlık, günlük ve haftalık hava durumu tahmini veriler, anlık hava durumu değerleri! 28 Mart Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir için anlık hava durumu bilgileri! 28 Mart Salı İstanbul'da hava güneşli mi? İstanbul hava durumu nasıl olacak? Ankara'da hava güneşli mi, yağmurlu mu, karlı mı? Ankara hava durumu nasıl? İzmir'de hava nasıl? İzmir hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra iç kesimlerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Hava sıcaklığı:İç ve batı kesimlerde hissedilir derecede azalacağı, doğu kesimlerde artacağı, genellikle mevsim normalleri civarında, kuzeydoğu kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar: Genellikle güney ve güneybatı, Marmara'da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli ve fırtına (40-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU VE SICAKLIK DERECELERİ NELERDİR?

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞMUR VAR MI İSTANBUL?

28 Mart Salı parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Trakya bölgesi ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren Kırklareli çevrelerinde, yarın( Salı) öğle saatlerinden itibaren de İstanbul ve bölgenin doğusu(Sakarya,Kocaeli,Yalova) yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığı: Mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar: Rüzgarın Güney ve güneybatı(Lodos) yönlerden kuvvetli(40-60 Km/s) ve yer yer fırtına (50-70 Km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA HAVA DURUMU GÜNEŞLİ Mİ?

Bölge genelinin az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu, yarın(Salı) sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların ; zamanla Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir.
Hava sıcaklığı: Hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece civarında düşerek mevsim normallerinde seyretmesi beklenmektedir.

Rüzgar: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70 km/saat) yüksek kesimlerde kısa süreli kuvvetli fırtına (80-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

28 Mart Salı günü bölge geneli kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek
Hava sıcaklığı: 6 ila 8 derece azalacak.
Rüzgar: Batı ve güney batı yönlerden akşam saatlerinden itibaren Kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) kısa süreli fırtına (60-70 km/sa) şeklinde esecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.