Banka Hesabı Olana Müjde! Hesabınıza 10 Bin Lira Para Yatmış Olabilir! Hemen Kontrol Edin...

Banka Hesabı Olana Müjde! Hesabınıza 10 Bin Lira Para Yatmış Olabilir! Hemen Kontrol Edin...

TC’sinin son rakamı 2, 4, 6, 8, 0 olanlara duyuru yapıldı. Bankalardan hesap numarasına 10.000 lira yatırılmaya başladı. İşte detaylar…

Bankalar tarafından kredi kampanyaları yeniden şekillendi. 4 Bankadan hazır kredi verilecek. Bankalar kredi limitlerini güncelledi. IBAN numarasına otomatik olarak paralar tanımlandı. Bu tutarlar üzerinden tek bir başvuru ile anında nakit para çekme imkanı sağlandı. Kredi paketinden yararlanmak isteyenlere IBAN ile sorgulama yapılıyor. İşte ödeme için detaylar…

Ziraat Bankası Online 10.000 TL Kredi Sağlayacak! Tek Başvuru Şartı Gerekiyor…

Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası Türkiye'nin en büyük bankası olması ile de güven veriyor. Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara internet üzerinden şubeye gitmeden 10 bin lira nakit para çekme imkanı veriyor. Bankadan kredi başvuru yapmak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan hesaplarına giriş sonrası krediler bölümünden hazır kredi limitleri hesaplarına aktarılacak. 36 ay vade imkanı ile 10 bin TL kredi paketi için aylık taksit tutarı 423,69 TL olarak verilecek.

Yapı Kredi Bankası Hazır Kredi Limiti Nasıl Alınır?

Yapı Kredi Bankasından müşterilerine acil nakit para ihtiyaçlarına özel hazır kredi limiti tanımlanıyor. Hesabına giriş yapan kişilere krediler kısmından nakit para sağlanacak. Krediler kısmından hazır kredi limitini hesabınıza yatırmak için hesabınıza giriş yapıp internet şubesi üzerinden hemen paranızı aktarabilirsiniz.

Akbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Aylık Taksit Tutarı Ne Kadar?

10 bin TL hazır kredi paketi ile aylık ödemeli destek veriliyor. Taksit tutarı Akbank üzerinden kredi çekmek isteyenlere 565,11 TL olarak veriliyor. Kredi çekmek isteyen müşterilerine internetten anında paraları hesaplarına aktarmalarına izin verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.