Akbank'tan Kredi Kampanyası Başladı! ATM'den Anında 40 Bin TL Nakit Para Verilecek...

Akbank'tan Kredi Kampanyası Başladı! ATM'den Anında 40 Bin TL Nakit Para Verilecek...

Banka kartı ile bankadan ödeme alacaklar bu haberin detayları merak ediliyor. Bankaya gitmeye gerek bile kalmadan 40.000 TL'lik ödeme ATM üzerinden çekilecek. İşte konuya dair tüm detaylar...

Akbank'tan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan ve artık oturduğunuz yerden ihtiyaç kredisi almak mümkün. Bu bankadan gelir belgesiz ve masrafsız şekilde 40.000 TL'ye kadar ödemelerini yapıyor.
Akbank üzerinden müşterileri için başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının startı verildi. Uygun koşulları sağlayan bireysel müşterilere uygun faiz oranları ile işlemler sağlanacak ve banka müşterisi olmanız halinde de hızlı bir şekilde bu bankadan dilediğiniz an kredi alabileceksiniz.

Akbank'tan mart ayı kampanyası ile nisan ayı içinde kredilerin devam ettirileceğini ve bu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde ödemeler alacağı bir kampanya sundu. 

Akbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmayı istiyorsanız başvuru koşuluna uygun olan tüm bireylere üç ay ertelemeli şekilde ihtiyaç kredisi kampanyası sağlanacak. En yakın banka şubesine bizzat giderek de işlemlerini yapabilecekler. Bu bankalar üzerinden diledikleri an kredi ödemelerini anlık olarak alabilecekler.
Akbank'tan bireysel ihtiyaç kredisi kampanyaları adı kapsamında başlatılan bu kampanyalar ile nakit kredi kullanacaklara belirli koşulu sağlamaları ile cep telefonlarından mesaj ile bu bankanın başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilecekler. Cep telefonunuzun SMS kısmından mesaj atarak kredi başvurusu yapmak istiyorsanız "kredi" yazıp boşluk bırakın ve sonra 11 haneli TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 44 25'e gönderin. Bu şekilde ihtiyaç kredisi başvurunuzu tamamlamış olacaksınız.
Akbank'tan verilen kredi değerlendirmeleri sizin kimlik numaranızdan gerçekleştirilecek. Bunun için daha önceki banka işlemlerinizde özellikle kredi ve kredi kartı ödemelerinizi düzenli şekilde yapmanız ve kredi puanınızın da bu sebeple 1400 ve üzeri olması gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.