Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 1100 TL Ödeme Verilecek! İşte O Ödemeye İlişkin Detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 1100 TL Ödeme Verilecek! İşte O Ödemeye İlişkin Detaylar...

ASHB'den bin 100 TL yardım müjdesi! PTT-ATM'den hemen çekebilirsiniz! Çalışan çalışmayan herkese ödenecek! 1100 TL destek ödemesi bağlamında müracaatlar halen e-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. İşte detaylar...

ASHB'den bin 100 TL yardım müjdesi. 1100 TL destek ödemesi bağlamında müracaatlar halen e-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. Vatandaşı ekonomik anlamda güvenliğini sağlamak hedefiyle başlatılan destekler amacıyla müracaat verileri merakla araştırılıyor. 1100'er liralık destek sahibi olan Salgın Sosyal Destek Programı kapsamında, 20 Nisan tarihinde başlayan müracaatlar e-Devlet'ten basitçe tamamlanabiliyor. Başvurudan sonraki süreç e-Devlet üzerinden takip edilebiliyor.

Pandemi döneminde devlet doğrultusundan milyonlarca vatandaşa sosyal yardım ödemesi yapıldı. İlk olarak bin TL olarak başlatılan ödeme miktarı 100 TL artırılarak 1.100 TL oldu. 1100 liralık destek için müracaatlar alınmaya devam ediyor. ASHB destek ödemesi amacıyla müracaatlar e-Devlet üzerinden alınıyor. Destek amacıyla bugüne kadar milyonlarca vatandaş müracaatını tamamladı ve ödemesini aldı.

İŞTE TÜM DETAYLAR...

Değerlendirme neticesine göre yardım etmeye gereksinimi olanların ödemeleri hesaplarına yatırıldı. Bu bağlamda şimdilik müracaat yapmamış olanlar ise detaylar ile ilgili tetkik yapıyor. Başvuruya dair merak edilen bütün veriler haberimizde kapsamlı bir şekilde yer almaktadır.

Ülkemiz yardım etmeye muhtaç vatandaşlara her vakit her türlü parasal manevi desteklerle yanı sıra oluyor. Bu yardımlardan biri de 1100 TL karşılıksız ödeme... 1100'er liralık destek sahibi olan Salgın Sosyal Destek Programı kapsamında, 20 Nisan'da e-Devlet'ten müracaatlar alınmaya başlandı.

SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Başvuru süreçleri e-Devlet üzerinden takip edilebiliyor. Değerlendirmeler, kişi bazlı değil, hane bazlı yapılıyor. Şartların sağlanması durumunda müracaat sahibinin, müracaat formunda belirttiği ilçedeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na değerlendirmeler iletiliyor.

YARDIM ÖDEMELERİ NEREDEN YAPILIYOR?

1100 TL pandemi yardım müracaat esnasında IBAN bilgilerini müracaat formuna ekleyen vatandaşların ödemeleri hesaplarına yapılacak. IBAN verisini girmeyenlere ise PTT vasıtasıyla ödeme yapılacak.

Yeni bin liralık desteğe derli toplu geliri olmayanlar, günlük yevmiye ile çalışırken işsiz kalıp gelirinden olanlar başvuracak. Her evden bir vatandaşın başvurması yeterli olacak. Destek hane başına ödenecek.

'Çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız işyerindeki durumunuz nedir? (ücretli, yevmiye, aile şirketi vs)', 'Aylık toplam geliriniz ne kadar?', 'Kiracı mısınız? Kiranız ne kadar?', 'Su, elektrik ve doğalgaz faturanız kaç lira?'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.