3 Kamu Bankası Emekliye Müjdeyi Verdi! Başvurana 3 Gün İçinde 30 Bin Lira Ödeme Yapılacak...

3 Kamu Bankası Emekliye Müjdeyi Verdi! Başvurana 3 Gün İçinde 30 Bin Lira Ödeme Yapılacak...

3 Kamu bankası harekete geçti. Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası’ndan 30.000 TL kredi desteği tüm emeklilere sağlandı. Bankalardan ortak bir açıklama geldi. Başvuranlar bu ödemeyi 3 gün içinde alabiliyorlar.

3 Kamu bankasından emeklilere kredi müjdesi geldi. Bankalar son dakika ortak duyuru yaptılar. Emekliye özel düşük faiz ile ihtiyaç kredisi kampanyası sağlandı. Başvuru ekranı biraz önce açıldı. Başvuru yapan emeklilere 30.000 TL'ye limitli ve düşük faiz oranı ile ihtiyaç kredisi verilerek uzun vade seçenekleri ile geri ödeme imkanı tanındı. Düşük faizli ve 30.000 TL emekli kredisi kampanyası hakkında merak edilenler ise şöyle;

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası nakit ihtiyaçlarınız için emeklilere ortak bir duyuru yaptı. Yalnızca emekliye özel sağlanan kredi kampanyası için start verildi. Kamu bankalarından emekli kredisi düşük faizli şekilde sunuluyor. Hemen başvuru yapanlara 30.000 TL'ye kadar düşük faiz ile kredi fırsatı aynı gün içinde değerlendirme imkanı da sunuluyor. Üstelik kredi için şubeye gitmek gerekmiyor.

Aranan Tek Koşul Emeklilik

Devlet bankalarından düşük faiz oranı ile emekli kredisi almak için tek koşul emekli olmak. Üstelik statüsü 4A, 4B, 4C emeklisi olması da fark etmiyor. Tüm emekliler bu ayrıcalıktan yararlanabiliyor. Kamu bankalarından yeni emekli kredisi kampanyası için üst limit 30.000 lira olarak açıklandı. Emekli olma şartı ise devlet bankalarına maaşını taşıyanlara düşük faiz ve hızlı kredi imkânları ile sağlanıyor. 5 dakika içinde 30.000 TL nakit para emekliye sağlanabiliyor. 30 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası için 36 ay vade imkanı bulunuyor.

Kamu bankaları tarafından birinin müşterisi olan emeklilere online bankacılık ve mobil bankacılıktan başvuru işlemlerini daha hızlı tamamlayabiliyor. Yeni müşteri olacaklara öncelikle bir banka şubesine gidip maaş taşıma işlemlerini yapmaları şartı bulunuyor. Ayrıca 3000 TL ile 5000 TL arası karşılıksız promosyon desteği de veriliyor.

36 Ay Vadeli 3 Ay Ötelemeli Kredi

Kamu bankaları ortak bir açıklama yaptı. Buna göre emekli kredisi kampanyası ile aynı zamanda ödeme erteleme seçenekleri de bulunuyor. Yani Ziraat Bankası, Vakıf Bank ya da Halkbank'tan düşük faiz ile ihtiyaç kredisi kullanan emeklilere 36 ay vadeye ek 3 ay ödeme erteleme ile toplam 39 ay vadeli olarak kredi kullanma fırsatı sağlanıyor.

Emekli kredi kampanyası ile faiz oranları emeklilerin kredi notuna göre değişiyor. O sebeple çekecek olduğunuz kredinin faiz oranını öğrenmeniz konusunda kredi notunuzu bilmek gerekiyor. Bunu banka şubelerinde bulunan banka yetkililerinden öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.