Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! Başvuru Yapan Kişilere Vakıf Bankası ve PTT'den 500-5.000 Nakit Para Verilecek...

Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde! Başvuru Yapan Kişilere Vakıf Bankası ve PTT'den 500-5.000 Nakit Para Verilecek...

Vakıfbank'tan müjde geldi. Dar gelirli olan vatandaşlara yardım sağlayan devletin yanında belediyeler tarafından da farklı kalemlerde yardımlar sağlanmaya başladı. İşte detaylar...

Vakıfbank'tan okula giden çocuğu olan ailelere 500 lira yardım ödemesi veriyor. Vakıfbank kartı olana tanımlı şekilde 500 TL yardım ödemesi hesaplarınıza yatmaya devam edecek. Dar gelirli olanlara destek veren devlet yeni kalemlerde de yardımlar veriliyor. Belediyeden verilen yardımların pek çoğu Vakıfbank yardım kartı aracılığı ile devam ederken, almaya hak kazanan dar gelirli vatandaşların da belirlenen bu kapsamda ihtiyaçları gideriliyor.

Devletten verilen yardımların büyük çoğunluğu ya PTT'den ya da Vakıfbank'tan aracılık ile yapıyor. Belediyeden verilen yardımlar için kullanılan Vakıfbank yardım kartı ile dar gelirliye hiçbir gecikme olmadan ödenen yardım parasını çekebiliyor.

Vakıfbank'tan sosyal yardım kartı ile belediyelerden 500 TL öğrenci yardımı sürüyor. Dar gelirliye verilen bu yardımdan kimsenin haberi yok. İşte Vakıfbank sosyal yardım kartı başvuru şartları ve tüm detaylar...

Belediyelerden yardım yapılması hanelere ödemelerin elden veya bankalar vasıtası ile vermek yerine Vakıfbank sosyal yardım kartı ödemesi ile ödeme yapıyor. Evinde okul çağında çocuğu olana bu yardım ile, öğrencilerin eğitim masrafları karşılanacak destek verilecek

Bu yardım kartı ile gecikmelerin ve ödeme olmama gibi olumsuz durumlar da engelleniyor. Son olarak da kimi belediyelerden başlatılan 500 TL yardım ödemesi, öğrencilere sağlanırken yalnız amacına uygun yerlerde harcama yapılabiliyor.

Vakıfbank ve PTT'den Yardım Ödemeleri Sürüyor

Devletten sağlanan yardımlar genelliklek PTT'den ödeniyor. Yardım konusunda anlaşılan Vakıfbank'tan daha fazla vatandaşa yardım için hedef koyuldu.

Belediyeden yapılan bu yardımların daha güvenilir ve daha şeffaf şekilde ödenmesi için oluşturulan Vakıfbank Sosyal Destek kartı ile vatandaşlara düzenli şekilde yardımlar sağlanabilmekte.

Vakıf Bankası Kart Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

Kart başvuru işlemleri bankadan değil, ödeme yapacak olan kuruma gerçekleştirilmektedir. Belediyelerden Sosyal Yardım Birimine yapılan başvuruların kabul edilmesi durumunda en geç 15 gün içerisinde işlemleriniz onaylanıp, kart başvurunuz tamamlanıyor.

Vakıfbank'tan Yardım Kartını Kimler Alabilir?

  • Sağlık güvencesi olmayan
  • Eğitim yardımından ve kırtasiye desteğini alanlar
  • Kira evde yaşayanlar
  • Herhangi bir sigortalı işte çalışmayanlar
  • Kendi adına gayrimenkul olmayan kişiler
  • Eşi vefat eden kadınlar
  • Muhtaç olan asker ailelerine
  • Engelli olduğunu gösteren sağlık raporu olanlar
  • Bakıma muhtaç olanlara veriliyor.

Vakıfbank Yardım Kartı Hangi Alanlarda Geçerli?

Yardım kapsamında Vakıfbank yardım kartı kullanımı için uygun olan alanlar değişti.

  • Yalnızca alışveriş yapılacak
  • Yalnızca kurumdan talep edilen belirli üye işyerlerinden alışverişe açık
  • Alışveriş ve ATM’den nakit çekim için açık
  • Yalnız ATM’den nakit çekimi için açık

olarak hesabınıza tanımlama ile harcamanızı tamamlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.