İş Bankası'ndan Vatandaşa Müjde! Hemen Başvuru Yapana Faizsiz 50 Bin Lira Kredi Desteği Verilecek...

İş Bankası'ndan Vatandaşa Müjde! Hemen Başvuru Yapana Faizsiz 50 Bin Lira Kredi Desteği Verilecek...

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar internet üzerinden bankaların kredi kampanyalarını merakla araştırıyor. Peki İş Bankası faizsiz kredi şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ederken İş Bankası müjdeli haberi verdi. Faizsiz tam 50 bin TL kredi ödemesi yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ

İş Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre faizsiz şekilde 50 bin TL kredi imkanı verilecek. Birçok bankanın düzenlediği faizsiz kredi kampanyasında rekor tutara imza atan İş Bankası KOBİ ve esnafların ilk kez banka müşterisi olması durumunda faizsiz 50 bin TL kredi ödemesinden faydalanmasına imkan tanıyacak.

İş Bankası esnaf ve KOBİ'ler için düzenlenen 50 bin TL faizsiz kredi ödemeleri 12 ay vadeli olacak. Aynı zamanda hoş geldin kredisinden faydalanan vatandaşlar 1 sene boyunca 100 havale, 100 EFT, 2 tane 10 yapraklı çek karnesi, 10 tane çek tahsilatını ücretsiz olarak yapabilecek. İş Bankası hoş geldin kredisi detayları şu şekilde; 28 Nisan tarihinde başvurular sona erecek. Faizsiz kredilerden faydalanmak için şubeye gitmek gerekiyor. Ödemeler en az 3 en fazla 12 ay vadeli olacak. En fazla çekilebilecek kredi tutarı 50 bin TL olarak belirlendi. İş Bankası müşterisi olmak için İş Cep uygulaması kullanılabilecek. Hoş geldin kredisinden faydalanmak için İş Cep, ticari kredi kartı, KTMH, ticari bankamatik kart ürünlerinden birini kullanmak gerekiyor. Aynı zamanda müşteriler POS, Çek karnesi, Dijikolay İşNet E-Belge 1500 kontör 1 TL, en az iki otomatik fatura talimatı kapsamında hoş geldin kredisinden faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.