Halkbank'tan Açıklama! Banka Müşterilerine 70.000 TL Para Ödemesi Verilecek...

Halkbank'tan Açıklama! Banka Müşterilerine 70.000 TL Para Ödemesi Verilecek...

Emeklinin artan nakit ihtiyaçlarına bir kamu bankasından daha çözüm geldi. Düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle kredi verilecek. Halkbank ihtiyaç kredisi hamlesini duyurdu…

Türkiye’de artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında emekliler başta olmak üzere pek çok farklı kesimin ihtiyaçları da artış gösterdi. Yaşanan hayat pahalılığı karşısında en çok zorluk geçen gruplardan olan emeklilere yönelik 2023 yılında devlet destekleri devam ederken, bir yandan da kamu bankalarından destekler duyuruluyor.

Emekliye kredi veren bankalar arasında öne çıkan kamu bankası Halkbank, 70.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçları için emeklinin nakit desteğinden yararlanması sağlanacak. Düşük faiz ve uygun geri ödeme seçeneklerine sahip emekli ihtiyaç kredisi paketi duyuruldu.

EMEKLİYE 70 BİN TL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ!

Halkbank’ın emeklilere yönelik finansman destekleri devam ediyor. Bu kapsamda emekli maaşını Halkbank’tan alan ya da almayı taahhüt edenler cazip faiz oranları ile 70.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

Uygun geri ödeme seçeneklerinin sunulacağı kredi sayesinde emeklinin bireysel nakit ihtiyacına çözüm sunulacak. 36 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredi paketi ile emeklilerin maaşa ek uygun faizli ihtiyaç kredisinden yararlanması sağlanacak.

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Halkbank’ın Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında yüzde 1,69’dan başlayan faiz oranları uygulanacak. 36 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredi kapsamında aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksili, 3 ayda bir eşit veya serbest ödemeli olarak ödemeler yapılabilecek. Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle vatandaşların rahatça geri ödemelerini yapmaları sağlanacak.

DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

70.000 TL’ye kadar düşük faizli emekli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlerin Halkbank’ın internet şubesinden veya Halkbank Mobil üzerinden işlem yapmaları mümkündür. Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi paketinden emekli maaşını Halkbank’tan alan veya almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri yararlanabilecek. En yakın Halkbank şubelerinden de vatandaşların cazip faiz oranlarına sahip emekli ihtiyaç kredisinden yararlanması mümkündür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.