Günlük Burç Yorumları İle Yaşayacaklarınıza Hazır Olun! İşte 2 Aralık Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları İle Yaşayacaklarınıza Hazır Olun! İşte 2 Aralık Burç Yorumları

1 Aralık 2021 burç yorumları ile kimler neler yaşayacak? Hangi tehlikeler sizleri bekliyor. İşte tüm burçları ilgilendiren o yorumlar...

Koç Burcu

Zihniniz bu dönemde her zamankinden daha yoğun çalışacak. Bu yüzden, bazı kararlar alırken hızlı düşünmeden iyice örtüp tartmalısınız. Bu arada ayna anda birden çok işle meşgul olurken, direncinizi korumalısınız. Mevsim geçişlerinin yaşandığı bu dönemde biraz vitamin takviyesi almalı ve beslenmenize dikkat etmeli, egzersizi ihmal etmemelisiniz. 

Boğa Burcu 

Finansal anlamda yoğun geçecek bir döneme giriyorsunuz. Uzun süredir çok çalıştınız çok yoruldunuz. Nihayet meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ancak çok verimli geçen bu dönemde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Öte yandan ekonomik anlamda yaşadığınız güzel gelişmeleri aşk hayatınızda da yaşamanız için partnerinize karşı biraz daha öz verili davranmanız gerekecek. 

İkizler Burcu

Bugün aile ya da akrabalarla bir araya gelebilir ve geçmiş günlerden bahsedebilirsiniz. Bu durum bazı korkularınızın, kızgınlıklarınızın ve kapanmayan yaralarınızın tekrar ortaya çıkmasına sebep olabilir ve gereksiz gerilmeler yaşanabilir. Ancak geçmişe takılı kalmaktan kurtulabilirseniz bu süreci hasarsız atlatabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bazı problemler ortaya çıkabilir. Doktor kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. 

Yengeç Burcu

Çok uzun zamandır umut bağladığınız finansal projelerde yaptığınızçalışmalarda sona yaklaşırken, biraz daha sabretmenizde fayda var gibi görünüyor. Bu dönemde hobilerinize ve eğitiminize daha çok yoğunluk vermek isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Düzeninizi tamamen sağladıktan sonra bir tatile çıkmanız hem dinlenmeniz için hem de gerekli enerjiyi toplamak için çok iyi olacak.

Aslan Burcu

Özgürlüğünüze düşkün tavırlarınız nedeniyle zaman zaman ailenizle çekişmeler yaşıyorsunuz. Ancak inadınızı dizginlemenizde fayda var. Yoksa kendinizi daha büyük kavgalar ve çatışmalar içerisinde bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi farklı alanlarda ifade etmeniz hem sizi hem ailenizi bazı tehlikelerden koruyacaktır. Aşk hayatınızda ise partnerinize biraz daha ilgi göstermelisiniz, yoksa istenmeyen tartışmalar yaşayabilirsiniz. 

Başak Burcu

Çok hırslı girdiğiniz iş hayatınıza biraz dizginlemelisiniz. Yoksa geri dönülmez hatalar yapmanız kaçınılmaz. Son günlerde yaşadığınız gerginlikleri öfke ve hırs ile değil akıl yolu ile çözebilir üstesinden gelebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ise sizi hayranlıkla izleyen bazı gözler var. Görmezden gelerek mutlu bir aşk hayatına engel olabilirsiniz.

Terazi Burcu

Bu günlerde elinizi attığınız her işte verim alacaksınız. Ancak özverili çalışarak yeteneklerinizi sergilediğinizde istemediğiniz kadar çok fırsat kapınızı çalacak. Diğer yandan sağlığınız ile ilgili bazı tatsız gelişmeler yaşamanız mümkün. Egzersizlerinizi ihmal etmemeli ve bezlenmenize özen göstermenin yanı sıra, sağlık kontrollerinizi aksatmamanızda fayda var. Özellikle mide rahatsızlıklarına biraz daha dikkat etmelisiniz. 

Akrep Burcu

Duygusal anlamda zor bir sürece girebilirsiniz. Radikal kararlar alırken yalnız değil partnerinizle karşılık oturup konuşarak çözüm üretmeniz daha mantıklı olacaktır. İhtiyacınız olan tüm enerjiyi duygusal alanda harcamayın. İş hayatınızda ihtiyacınız olan enerjiyi depolamanız için biraz tatil yapmak size iyi gelebilir. Ailenizden biri size her anlamda destek verecek. 

Yay Burcu

Güne durgun başlayabilirsiniz. Ancak öğle saatlerinde yapacağınız bazı iş görüşmeleri keyfinizi yerine getirecek. Bu görüşmelerde tüm yeteneklerinizi ön plana çıkardığınız da tahmin ettiğinizden de fazla verim alabilirsiniz. Akşam saatlerinde katılacağınız bir davette bir çift göz sizi izleyecek. Ancak Bu bir çift gözün sahibini daha önceden tanımanız muhtemel.

Oğlak Burcu

Çok yoğun bir döneme giriyorsunuz. Hem sosyal çevreniz hareketlenecek hem de iş hayatınız da yüksek kazanç sağlayacağınız zamanlar çok yakın. Diğer yandan partnerinizin yoğun ilgisi söz konusu. Önünüzdeki günler de size ilgisi daha çok artacak ve bazı teklifler ve size çok cazip gelecek. Balayı tadında bir tatile çıkabilirsiniz. 

Kova Burcu

Yeteneklerinize güvenin ve önünüze çıkan fırsatları değerlendirmekten korkmayın. Kaybetme sürecine girseniz bile yetenekleriniz sayesinde yeniden her şeyi inşaa edeceksiniz. Finansal anlamda da rahatlama yaşayacağınız bu dönemde, sizi kıskanan ve kin güden kişilere karşı daha dikkatli olmalısınız. Zarar veremediklerinde dahada hırslı hale gelebilecek düşmanlarınızın olması çok muhtemel. 

Balık Burcu

Geri plana attığınız bazı sorumluluklarınızı yeni getirmeye zaman ayırmalısınız. Birikmiş işler zamanla bir dağ haline gelecek ve altından kalkılmaz sorunlara yol açabilir. Aşk hayatınızda bir durgunluk söz konusu. Ancak bunun nedeni partnerinizin yoğun iş hayatı. Biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü davranırsanız, partneriniz ile geleceği yönelik yapacağınız planlar sizi daha çok mutlu edecektir. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.