Burçları Neler Bekliyor? 12 Aralık Günlük Burç Yorumları

Burçları Neler Bekliyor? 12 Aralık Günlük Burç Yorumları

Burç yorumları ile hayatınızda neler oluyor neler bitiyor takip etmek ister misiniz. İşte yıldızların bugün için size getirdikleri.

Boğa Burcu

İş hayatınızdaki değişimleri çokta önemsemeyin. Siz ne zorluklarla baş ettiniz. Bununla da baş ederek galip gelmeyi başaracaksınızdır. Kazancınızı büyütmek için doğru zamanda olabilirsiniz. Yatırımlarınızı doğru adımlarla ve doğru kişilerle yaparak en iyisi olmaya çalışın. Bu ara çok çalışarak uzun süreli bir tatili hak etmelisiniz. Bu size ve ruhunuza eminim çok iyi gelecektir.

Yengeç Burcu

Özel hayatınızı bir türlü düzenleyemiyorsunuz. Bunun nedeni iş hayatınızdaki yoğunluktan olabilir. İşinize gösterdiğiniz özeni özel hayatınıza da göstermelisiniz. Para insanı gibi dursanız da özel hayatınızdaki dalgalanmalar sizi fazlasıyla etkiliyor. Bunun için bir şeyler yapmalısınız, yoksa özel hayatınızı mahvetmek üzere olabilirsiniz. 

Terazi Burcu

Fazla harcamalar sizi kısa süreli mutlu ediyor olsa da sürekli harcama yapmak sizi maddi zorluğa sokabilir. Çabuk sıkılganlığınız yüzünden aşk hayatınız bir türlü yolunda gitmiyor. Sizi çok seven insanları bir bir kaybediyorsunuz. Buna da engel olmak sizin elinizde. Dilinizin keskinliği ilişkilerinizde devamlılık sağlamasına izin vermiyor. Sakin ve daha sabırlı olarak hayatınızı düzen sokabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Uzun vadeli ilişkiler sizi sürekli yoruyorsa bunlara yol vermenin tam zamanı. Hayatınızdaki küçük değişikliklerle farklı yollara girebilirsiniz asla korkmayın. Hayatınızdan sizi üzenleri çıkarmayı da ihmal etmeyin. Yeniliklere açık gibi duruyorsunuz fakat yenilik yapmaktan çok korkuyorsunuz. Alışveriş yapmak sizi kısa süreli mutlu edebilir alışveriş tutkunu olmaktan da vazgeçmelisiniz.

Balık Burcu

İş hayatınız oldukça yolunda ilerliyor. Bu hafta mutluluk hep sizinle demek çokta yanlış olmaz. Önünüze işinizle ilgili sürekli güzel fırsatlar çıkıyor. Bunları değerlendirmeye alıyor ve doğru kararlar veriyorsunuz. Para sizin için bu dönemde önemli gibi dursa da aslında siz tam bir aşk insanısınız.

Başak Burcu

Aşk hayatınızla her şeye karar vermemelisiniz. Gelip geçici hevesleri bırakarak kalıcı olanlara yönelmeli ve ailenizi bu yüzden geri plana atmamalısınız. Gerekiyorsa kısa bir tatil vererek hem dinlenin hem de hayatınızı gözden geçirin, bu size çok iyi gelecektir. Siz tam bir tatil insanısınız asla tatilinizi uzatmayın işinize de önem vermelisiniz.

Koç Burcu

Herkes sizi sırtınızdan vurdu diye hayatınıza giren herkese karşı tepkili olmayın. Bu hafta sizin için önemli. Hayatınıza güzel insanlar girecek ve sizin için hayatınızı bile değiştirebilir. Fırsatları kaçırmadan değerlendirmeye bakmalısınız. Önemli olan sizsiniz mesafelerinizi koruyamıyorsanız bunun için yardım almaktan çekinmeyin. Bu sizin ve çevreniz için çok yerinde bir karar olacaktır.

Kova Burcu

Finansal özgürlüğünüz elinizden alınmış gibi hissetseniz de mutlaka yeni arayışlar içersine girmelisiniz. Vazgeçmek size göre değil siz savaşan ve her istediğini alan birisiniz. Kimseyi duymayın hep en iyisine odaklanmalısınız. İş hayatınıza yön vermeden özel hayatınıza kimseyi almayın. Aşk sizi sarıp sarmalarken işinizden oluyorsunuz.

Aslan Burcu

Kariyeriniz size çok büyük olanaklar sağlıyor bu fırsatları değerlendirerek daha fazla yükselebilirsiniz. Ailenizin dediklerine kulak vermelisiniz, sizin için yardımcı olmaya hazırlar. Aşk hayatınızı artık düzene sokma zamanı gelmedi mi? Sürekli düzensizlikler sizi olumsuz etkiliyor. İşinize daha fazla zaman ayırmalısınız ve üzerinde yoğunlaşmalısınız, bu hafta sizin haftanız olacak. 

Akrep Burcu

Her şeyi kafaya takmaktan ve sürekli düşünceler de boğulmaktan artık vazgeçmelisiniz. İş hayatınızla ilgili karmaşaları çözerek yolunuzu aydınlatın. Planlarınıza uymak sizi daha düzenli bir insan haline getiriyor. Hedeflerinize odaklanın ve önünüze çıkan her fırsatı değerledirmekten korkmak yerine kendinize güvenin. Sizi üzenlere kin beslemekten vazgeçin, salın gitsin. 

İkizler Burcu

İlişkileriniz de sürekli zorluklar ile karşılaşıyor olmanız sizi üzmesin. Her zorlukta mutlaka bi kolaylık vardır. İş dünyanız da bu dönem çok yorucu geçtiği için biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Güzel bir tatili hak ediyorsunuz, bunun için küçük kaçamaklar yapmalısınız. Ailenizle daha fazla vakit geçirmelisiniz bu size çok iyi geliyor. Ruhunuzu dinlendirecek hobiler bulmalı ve bunlara da vakit ayırmalısınız. 

Yay Burcu

Aşk hayatınız fazlaca yolunda gibi görünüyor. Fakat sinirlerinize hâkim olmayı ve artık aksiyondan uzak durmayı öğrenmelisiniz. Sinirli olmak size göre değil siz daha sakin hayat insanınız. İş hayatınızdaki güzel olanaklara yoğunlaşamamanız hep bu yüzden. Sabrınızı deneyen insanları hayatınızdan çıkarın. Çevrenizi değiştirmeli ve sizi üzenlere yol vermesini öğrenmelisiniz. Hayatınıza sürekli birilerini almak için uğraşmayın.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.