9 Aralık Günlük Burç Yorumları? Kimler Sürpriz İle Karşılaşacak?

9 Aralık Günlük Burç Yorumları? Kimler Sürpriz İle Karşılaşacak?

9 Aralık günlük burç yorumlarını okuyarak hayatınızın akışında neler olabileceğini öğrenebilirsiniz. Bugün hangi burcu neler bekliyor?

Koç

Sevgili koç ve yükselen koçlar bugünlerde her ne kadar hayalperest olsanız da gerçeğe bağlı kalmaya ve mantıklı hareket etmeye dikkat edin. Bugünlerde sağlığınız konusunda daha dikkatli olmalısınız. Kendinize gerekli özeni göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla sevdiğiniz ortamlarda güzel vakitler geçirebilirsiniz. Stres atmanız için çok etkili olacaktır. Daha gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz.

Boğa

Sevgili boğa ve yükselen boğalar günlük burç yorumlarında bugün edindiğiniz deneyim ve birikimleri fırsata çevirmek için oldukça uygun bir zaman dilimindesiniz. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde ve bunu yapmanız durumunda her şey çok daha iyi olacaktır. Doğru bağlantılar ve mantıklı adımlar ile oldukça karlı çıkacağınız bir dönem. Şans sizinle ve bunun farkındasınız.

İkizler

Sevgili ikizler ve yükselen ikizler sizin için büyük önem taşıyan konuları ihmal ediyor gibisiniz. Bu konular sizin için önemli hayatınızın büyük bir kısmını kapsayan ve oldukça vaktinizi alan konular gerekli özeni göstermelisiniz. Önümüzdeki günlerde bazı özel konular ile karşı karşıya gelmeniz mümkün. Adımlarınız da temkinli olmanız sizin yararınıza olacaktır.

Yengeç

Sevgili yengeç ve yükselen yengeçler sevdiklerinizle bulunduğunuz sohbet ortamlarındaki bazı konular sizi sıkmış durumda ve dikkatinizi pek çektiği söylenemez. Bu gibi durumlarda fikir yürütmek zorunda olmadığınızı bilin ve kendinizi rahat bırakın. Güzel anların keyfini çıkarın. Bu size mutluluk katacaktır. Unutmayın ki her konuda bir fikriniz olmak ve her konuda yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Aslan

Sevgili aslan ve yükselen aslanlar günlük burç yorumları bugün çalışma hayatınız ve özel yaşantınız iç içe girmiş durumda bu konuyu biraz daha geniş bir çerçeve ile değerlendirmeye çalışın.  Bu konuya biraz daha vakit ayırıp özen göstermelisiniz. Her zaman her konuda ipler sizin elinizde olmayabilir. Bu durumda öfkelenmenize sebep olabilir daha ılımlı ve sakin kalmaya özen göstermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Başak

 Sevgili başak ve yükselen başaklar sevdiğiniz kişi ile alakalı konularda mantığınızı geri planda bırakmış gibi duruyorsunuz. Bunun dozunu ayarlamanız sizin yararınıza olacaktır. Çünkü bu durumu dengelememeniz halinde sevdiğiniz kişi ile aranızda bazı problemler meydana gelebilir. Maddi konular gündemde. Unutmayalım ki yaşamın önemli bir kısmı maddi konulara dayalı gerçeği vardır.

Terazi

 Sevgili terazi ve yükselen teraziler her konuda mantığıyla hareket eden kişiler olan siz bugünlerde işinizle ilgili konularda bunu geri planda bırakabilirsiniz. Buda işinizle ilgili konularda gecikmelere ve aksaklıklara sebep olabilir. Buna tepkisiz gibisiniz. Bu konuya dikkat etmelisiniz.  Bugünlerde güven konusunda bazı tereddütleriniz olabilir çevrenizle doğru iletişim kurmanız bu tereddütleri ortadan kaldıracaktır.

Akrep

Sevgili akrep ve yükselen akrepler maddi konuların getirdiği günlük bazı çıkmazları başarı ile yönetir durumdasınız. Alçakgönüllülük konusunda beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilir ve bu konuda  süistimal edilebilirsiniz bu konuda dikkatli olmanızı öneririz. Kişilerle ilişkileriniz konusunda dikkatli olmalı ve gereksiz fedakarlıklardan uzak durmalısınız.

Yay

Yay ve yükselen yaylar ikili ilişkilerde tutarsız ve kararsız gibisiniz. Bir gün sizin için çok değerli olan biri başka bir gün değersiz hale gelebiliyor. Performansınızı ortaya koyabileceğiniz konulara gerekli özeni göstermiyorsunuz. Maddi konularda düşüncelisiniz. Kendinizi toparlamalı ve sizi ilgilendiren konulara özen göstermelisiniz.

Oğlak

Sevgili oğlak ve yükselen oğlaklar duygusal konularda oldukça yüksek beklentileriniz var. Bu durumda yalnız kalmanıza sebep olabilir ve bundan şikayetçisiniz. Beklentilerinizi aşağı çeker ve daha uyumlu davranmaya dikkat ederseniz duygusal konular sizin için daha kolay hale gelecektir. Eleştirme konusunda kendinizi frenlemelisiniz. Böylelikle çevrenizden de daha olumlu tepkiler alabilirsiniz.

Kova

Sevgili kova ve yükselen kovalar hislerinizi oldukça yoğun ve açık yaşıyorsunuz. Çok büyük bir alana yayarak yaşıyorsunuz ve bu durum hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabiliyor. Bu alanı biraz daha küçültmeniz bazı şeyleri kendinize özel kılıp daha gizli yaşamanız bu hayal kırıklıklarını ortadan kaldıracaktır. Böylelikle üzülmenizin de önüne geçebilirsiniz.

Balık

Sevgili balık ve yükselen balıklar özellikle ikili konularda çok fazla tavizkar davranıyorsunuz. Unutmayın ki asıl zor olan iki kişinin bir araya gelmesini sağlayacak ortamı yaratabilmektir bu konuda zorlanıyor olabilirsiniz. Gereksiz taviz vermeyi bırakıp daha kararlı davranmalısınız. Böyle yapmanız halinde his dengelerinizin alt üst olmasının da önüne geçmiş olursunuz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.