8 Aralık Burçlar Neler Yaşayacak? İşte 8 Aralık 2021 Günlük Burç yorumları

8 Aralık Burçlar Neler Yaşayacak? İşte 8 Aralık 2021 Günlük Burç yorumları

Herkes günlük burç yorumlarını merak ediyor. İşte hangi burcun neler yaşayacağına ilişkin detaylar...

Koç Burcu

Oldukça fazla bir enerjiyle dolacağınız bugünde fiziksel aktivitelere ve spora yönelerek fazla enerjinizi atabilirsiniz. İş hayatında daha verimli ve başarılı olacağınız bir döneme giriş yapıyor olabilirsiniz. Masa başında çalışan koç burçları için ise gün hiç bitmeyecek kadar sıkıcı gelebilir.

Boğa Burcu

Yaşamın değişkenliği ve hızlı geçen zaman sizi biraz hüzünlü birine çevirebilir. Sevdiklerinizin yaşlandığını fark etmeye başlayacağınız bugünde onlarla daha fazla vakit geçirmeye çalışabilirsiniz. Aile içinde yaşanan çatışmalar ve huzursuzluklar yavaş yavaş dağılmaya başlayacak ve aile üyeleri arasındaki buzlar eriyecek.

İkizler Burcu

Gelecek kaygısı yaşayan ikizler burçları için gelecek bir süredir bulanıktı fakat bu bulanıklık kalkacak ve gelecek günler daha net bir şekilde belirlenecek. Bir alanda başarılı olabilir ve birileri tarafından tebrik edilebilirsiniz. Bu başarıyı kutlamak için sevdiklerinizle yapabileceğiniz bir kutlamada çok eğlenebilirsiniz. Malı durumunuzda iyi ya da kötü anlamda bir değişiklik olmayacağı için harcamalarında aynı şekilde devam edebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Bütün enerjisini sevdikleri için harcayan yengeç burçları, yaptığı fedakarlıklar için asla pişmanlık duymaz. Sevdikleri için zorlu yollardan geçer ve tüm zorluklara yine sevdikleri için katlanır. Hayatı monoton geçen yengeçler bir etkinliğe katılabilir ve katılacağı bu etkinlikte partneriyle kaliteli vakit geçirebilirler. Partneriyle daha çok vakit geçirmeye başlayabilir ve bundan dolayı partneriyle arasındaki bağ kuvvetlenebilir.

Aslan Burcu

Aslan burçlarını oldukça kararsız olacakları bir gün bekliyor. Karar vermeniz gereken önemli konularda bugün karar vermemeniz ve günlük streslerden kendinizi korumanız önerilir. Küçük çocukları olan aslanlar için ise çocuklarından dolayı yaşayacağı bir sorun sebebiyle gerileceği bir gün olabilir. Çocuklarınızı ihmal etmemeli ve onlara karşı sabırlı olmalısınız.

Başak Burcu

Maddi anlamda sıkıntı yaşamaya başlayabileceğiniz için gereksiz harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekir. Tutumlu olmanızın önerildiği bu günlerde önceliklerinizi gözden geçirmeli ve daha sonra pişman olacağınız harcamalardan kaçınmalısınız. Evli veya bir ilişki içinde olan başak burçlarının ilişkileri, daha huzurlu ve keyifli bir ilişkiye dönüşebilir.

Terazi Burcu

Ufak ve gelip geçici sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu küçük sorunları önemsemediğiniz takdirde, küçük sorunlar yaşamınız için ciddi sorunlara dönüşebilir. Mideniz diğer günlere oranla daha hassas olacağı için bugün yediklerinize ve içtiklerinize daha çok dikkat etmeli ve size dokunan yiyeceklerden uzak durmalısınız. Ufak bir enfeksiyon kapma olasılığınız var ve bu olasılığı gözardı etmemeniz gerekiyor.

Akrep Burcu

Bugün iletişim kurmaya ve insanlarla etkileşime girmeye açık değilsiniz. Başarısız geçen diyaloglar sebebiyle doğru anlaşılmayabilirsiniz ve çevrenizdekiler onlara karşı olan beklentilerinizi tam olarak anlayamayabilirler. Bu problemlerden dolayı oldukça kırgın ve üzgün olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatına uyum sağlayabilmek ve kabul edilmek için iletişim becerilerinizi yeniden kazanmanız önerilir.

Yay Burcu

Bugün sevdiklerinize olan duygularınızı göstermekte ve ifade etmekte oldukça başarısız olabilirsiniz. Daha fazla ilgiye ihtiyaç duyan çocuklarınıza gereken sevgiyi ve şefkati gösteremediğiniz için ufak çaplı duygusal bir bunalım yaşayabilirsiniz. Tıpkı çocuklarınız gibi eşiniz de sizden ilgi bekliyor ve istedikleri ilgiyi onlara verdiğinizde ne kadar mutlu bir aile olduğunuzu göreceksiniz. Sizinle vakit geçirmek isteyen arkadaşlarınız ve ailenizle keyifli vakitler geçirmek size de iyi gelecektir.

Oğlak Burcu

Finansal açıdan zorlu günler başlayabilir fakat yatırım yapmak için doğru zamanda bulunuyorsunuz ve doğru bir şekilde yatırım yaparsanız bu zorlukları kolayca atlatırsınız. Aynı zamanda ilerleyen günlerde daha büyük sıkıntılar yaşamamak için harcamalarınıza dikkat etmeniz ve tasarruf yapmanız gerekiyor.

Kova Burcu

Sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmek için çok fazla çaba harcamanıza gerek olmadığını fark ederek ve üşengeçlikten kurtulup spora yönelebilirsiniz. Daha sağlıklı bir insan olmak için diyete başlayabilirsiniz. Kırmızı et, konserve yiyecekler ve tatlı tüketimini durdurabilir ya da azaltabilirsiniz. Ruhsal bunalımda olan kovalar için yeni bir hobi edinmek, müziğe ve sanata yönelmek eski enerjinize kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

Balık Burcu

Partnerinizle aranızda olan problemleri aşmak için çaba göstermiyorsunuz ve partneriniz de bunun için çaba sarfetmiyor. Ancak bugün yeni bir karar alarak ilişkinizdeki sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Partnerinizden biraz olsun uzaklaşarak, hatalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Böylelikle ilişkinizdeki sorunları daha kolay çözebilir ve ilişkinizi olgunlaştırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.