13 Aralık Günlük Burç Yorumları!  Astrolojiden Gününüzü Aydınlatacak Öneriler...

13 Aralık Günlük Burç Yorumları! Astrolojiden Gününüzü Aydınlatacak Öneriler...

13 Aralık Günlük Burç Yorumları ile sizde gününüzü aydınlatabilirsiniz. İşte tüm burçlar için en özel yorumlar...

Koç Burcu

Koçlar bu hafta ay sizin burcunuzda ilerliyor. Enerjiniz fazlası ile yükselebilir tabi çevrenizde bu enerjinizi emmeye çalışan insanlar bugün çok olacaktır sakın ola onlara fırsat vermemelisiniz. Aşırı fevri, aceleci davranmamaya hızlı kararlar almamaya dikkat edin bu zararınıza olabilir.

Boğa Burcu

Sevgili boğalar bugün her şeyi takıntı haline getirmeyi bir kenara bırakın günün keyfini çıkarmaya bakın. Çünkü sizin için güzel haberler yolda. Bu aşk hayatınız ile ilgili olabilir iş arayışınız ile ilgili olabilir sevdiğiniz bir yakınınız ile ilgili olabilir. Sizin için güzel haberler var.

İkizler Burcu

İkizler haftanın ilk gününde iş çevrenizdeki insanlarla davet veya etkinlikte bir araya gelebilir güzelce vakit geçirebilirsiniz. Hayatınız ile ilgili önemli kararlar vereceksiniz. Fakat vereceğiniz bu kararlarda dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta aşk hayatınızda önemli gelişmeler var diyebiliriz. Süprizler sizi bekliyor olacak.

Yengeç Burcu

Yengeçler bu hafta biraz kendinize vakit ayıracaksınız. Gerek iş stresiniz gerekse aile içerisinde yaşanılan problemlerden sonra kendinizi biraz gergin hissediyor olabilirsiniz bu yüzden kendinize zaman ayırmanız size çok iyi gelecek. Yakın zamanda aile büyüklerinden veya arkadaş çevrenizden biri sizi ziyarete gelecek görünüyor.

Aslan Burcu

Sevgili aslanlar şu sıra paranızı savurmanın vakti değil daha tutumlu olmak yararınıza olacak. Bugün istediğiniz bir eşyaya sahip olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla fazla vakit geçirmek istemeniz problem olarak ilişkinize yansıyabilir aman dikkat. Fazla özgür ruhlusunuz evet ama bunun dozunu ayarlamak sizin elinizde.

Başak Burcu

Sevgili başaklar iyi niyetiniz şu sıralar su istimal ediliyor olabilir. Özel hayatınızda belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz ama artık ipleri elinize alma vakti gelmiş. Yoksa bu kararsızlıkla işiniz baya zor görünüyor. Bunun sonucunda üzülen siz olabilirsiniz. Küs olduğunuz eski bir arkadaşınızı aramak sesini duymak isteyebilirsiniz. Bu konuda baya haksız olduğunuz bariz ortada.  Kendi kendinizi uzaklaştırmışsınız. Arayı düzeltmek ve tekrar barışmak tamamen size düşüyor.

Terazi Burcu

Aile içinde yaşamış olduğunuz sorunları iş hayatınıza da yansıtacaksınız fakat bu size olumlu dönüş sağlamayacak. Çok fevri davranmamalısınız aksi halde size zararı dokunacaktır. Yakın zamanda alacağınız sevinçli bir haberle istediğiniz dileğinize kavuşabilirsiniz.

Akrep Burcu

Bazı iletişim problemlerinizden dolayı ailenizle aranız açılabilir fakat bu kısa süreli olacaktır. Çevrenizde olup bitenlere kulaklarınızı tıkayın aldırış etmeyin. Yakın dostlarınız ile bir araya gelmek isteyeceksiniz hatta uzun zaman süre sonra görüşmediğiniz bir arkadaşınız ile görüşme ayarlayıp kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu

Sevgili yaylar, maddi açıdan rahatladığınız bir döneme giriyorsunuz. Fakat bundan sonra harcamalarınızı ona göre yapmalısınız. Şu sıralar sağlığınıza aman dikkat bel ağrısı sırt ağrısı çekebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Sevgili oğlaklar bu hafta içinde uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu ailenizi ziyaret veya arkadaşlarınızı ziyaret olabilir. Kısa süren bu yolculuk size çok iyi gelecektir. Bu hafta fazlasıyla enerjiksiniz. İş hayatınızda olumlu gelişmelerle ilerliyorsunuz. Bu hafta çıkacağınız otobüs yolculuğu size ve kafanızı dağıtmanıza çok iyi gelecek.

Kova Burcu

İçinizde ki düşünceleri çevrenizdeki yakınlarınız ile paylaşırsanız kendi içinizde savaş yaşamazsınız bir desteğe muhakkak ihtiyacınız var. Enerjinizi farklı bir şekilde kullanmalısınız. Kafanızda bazı düşünceleri çok büyütüyorsunuz bunun size zarar vereceğini söyleyebiliriz. Bugün bu düşüncelerinizden vazgeçme günü diyebiliriz o halde.

Balık Burcu

Sevgili balıklar, bugün duygularınız sizi bilinçaltınızda ki düşünceler ile savaşmanızı sağlayabilir. Kendi iyiliğiniz için çevrenizdekileri suçlamayı bırakmalısınız. Şu sıralar sağlığınıza da olabildiği kadar dikkat etmenizde fayda var.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.