Yapı Kredi Bankası'ndan Emekliye Müjde Geldi! 10 Bin ile 50 Bin Arası Ödeme Yapılacak...

Yapı Kredi Bankası'ndan Emekliye Müjde Geldi! 10 Bin ile 50 Bin Arası Ödeme Yapılacak...

Emekli olan kişilere 10 gün içinde 10.000 ve 50.000 TL arasında ödeme haberi duyuruldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar ve tüm merak edilenler…

Yapı Kredi Bankası son dakika açıklama yaptı. Emekli maaş müşterilerine özel olarak düşük faizli bir kredi kampanyası duyurdu. Bu kampanya çerçevesinde emekli maaş hesabından başvuru yapan kişilere 10 gün içinde 50.000 TL'ye kadar nakit kredi sağlanacak. Başvuru işlemlerinizi Yapı Kredi üzerinden gerçekleştirdiğinizde daha uygun faiz olan faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Yapı Kredi Bankası’nın kampanyasına katılmak isteyenlere bankanın müşterisi olması ile avantaj sağlayacaktır. 36 ay vade ve ihtiyaç kredisi almak isteyenler, emekli maaş hesaplarından başvurularını gerçekleştirip kredi sonucunu 5 dakika içinde alabilirsiniz. Ayrıca, bankanın kredi politikalarına uygun olan vatandaşlara, SMS yolu ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredi alabilirler.

Emekli için sağlanan kredi kampanyası ile maaşını Yapı Kredi Bankası şubelerine taşımanız durumunda birçok farklı seçenekten yararlanabilirsiniz. Banka, emekli promosyonu ve transfer kredisi gibi pek çok fırsatlar sunularak emeklilere destek verilmektedir. Ayrıca, bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatabileceksiniz. Transfer kredisi ile tek bir yerden ödeme kolaylığını elde edebilirsiniz.

Kredi kampanyası kapsamında, 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Bankanın kredi politikalarına uygun olmanız halinde, istediğiniz zaman kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca, emekli maaşınızı Yapı Kredi Bankası'na taşımanız durumunda daha yüksek limitlerde kredi kullanma imkanına da sahip olabilirsiniz.

10 Gün İçinde 50 Bin Liraya Kadar Nakit Kredi Desteği Sağlanacak

Yapı Kredi’den, emekli maaşı alanlara özel bir kredi desteği oluşturulacak. Kampanya çerçevesinde, emekli maaş hesabından başvuru yapan kişilere 10 gün içinde 50.000 liraya kadar kredi imkanı sağlanacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenlere Yapı Kredi Bankası vasıtası ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Yapı Kredi Bankası’nın kredi faiz oranları daha avantajlı olacak. 36 ay vade ile kredi için ihtiyaç kredisi almak isteyenler başvurularını hemen yapabilirler. Başvurular, emekli maaş hesapları ile çekilecek ve sonucu 5 dakika içinde açıklanacak. Banka kredi koşuluna uygun olanlara aynı gün destek sağlanacak.

Ayrıca, bankanın emekli maaşı hesabını taşıma işlemi gerçekleştirildiğinde, müşterilere promosyon fırsatları ve diğer bankalardan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatabilecekleri transfer kredisi de sağlanıyor. Bu şekilde, müşteriler bankalardaki borçlarını tek bir yerden ödeyebilirler. Daha yüksek limitli olan kredileri tercih ederek finansal bakımdan daha fazla konfora kavuşabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.