SON DAKİKA! 50 TL İndirimli Ayçiçek Yağı Satışı Başladı! İşte O Marketler...

SON DAKİKA! 50 TL İndirimli Ayçiçek Yağı Satışı Başladı! İşte O Marketler...

Ayçiçek yağı fiyatlarına büyük indirim yapıldı. 50 TL’lik büyük indirim için duyanlar markete akın etti. Komili ve Yudum ayçiçek yağı fiyatlarında uygulanan bu dev indirim fırsatını kaçırmayın.

Ayçiçek yağı fiyatları için büyük indirim başladı. Özellikle de pandemi sonrası ve son bir yıl içinde yağ fiyatlarına rekor üstüne rekor kırdı. Ayçiçek yağı fiyatları zincir marketlerde uygulanan indirimler ile vatandaşa biraz daha uygun fiyata satılıyor. İşte o fiyatlar...

O marketler de 4 litre ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim geldi. Ancak bu ürünler stoklarla sınırlı tutuluyor. Peki, ayçiçek yağı hangi markette ne kadar indirimde? 4 lt ayçiçek yağı fiyatları ne kadar?

Enflasyon ve hayat pahalılığı son dönemde artışa neden olurken özellikle ayçiçek yağı fiyatları da adeta aldı başını gidiyor. Ayçiçek yağı indirimlerinde de zincir marketlerden indirimler peş peşe geliyor. 4 lt ayçiçek yağı fiyatları o marketlerde de adeta dibe vurdu. Yağ fiyatlarına tam 50 TL'lik bir indirim geldi. Peki, ayçiçek yağı fiyatları hangi markette ne kadar indirime girdi? 

4 L Ayçiçek Yağı Fiyatlarına İndirim

Uygun ayçiçek yağı almak isteyenler için o market büyük indirim kampanyası başlattı. 4 lt ayçiçek yağı fiyatına tam 50 TL indirim yapıldı. Haberi alanlar markete koşuyor. Bu kez indirim yapan market Çağrı Market oldu. Bu markette 4 lt Komili ayçiçek yağı fiyatı yalnızca 124,95'ye kadar indi. Ancak indirim kampanyası için son 2 gün kaldı. Çağrı Market indirimli fiyattan ayçiçek yağı almak istiyorsanız koşun çünkü bu ürünler stoklarla sınırlı.

O Market Büyük İndirimi Duyurdu

Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim başka bir marketten daha duyuruldu. Bizim toptan market indirimi açıkladı. Bizim toplam Market online alışveriş sitesinde 4 lt Yudum ayçiçek yağının fiyatı yalnızca 175,90 TL'ye tüketicilere satılıyor. Yudum 4 litre ayçiçek yağı fiyatı indirim miktarı 52 TL oldu. Evinizden çıkmadan kampanyalı ayçiçek yağı alma şansınız bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.