Ziraat Bankası Açıkladı! Kredi Kampanyası Başladı! 350.000 TL Destek Parası Verilecek...

Ziraat Bankası Açıkladı! Kredi Kampanyası Başladı! 350.000 TL Destek Parası Verilecek...

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kredi kampanyası ile birlikte faizler sıfıra indirildi. Kamu bankaları tarafından desteklenen kredi imkânı tek bir şartla sunuluyor. İşte Ziraat Bankası faizsiz kredi detayları..

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kredi kampanyası ile birlikte faizler sıfıra indirildi. Ayriyeten 12 ay geç ödeme planı ile birlikte nakit paraya sıkışan vatandaşların gündeminde yer aldı. Kamu bankaları tarafından desteklenen kredi imkânı tek bir şartla sunuluyor. İşte Ziraat Bankası faizsiz kredi detayları...

ZİRAAT BANKASI'NDAN DEV KAMPANYA

Ziraat Bankası tarafından verilen krediye dair detaylar merak konusu oldu. Kredi için 84 aya varan vade imkanları teklif edilirken 12 ay boyunca geri ödemesiz bir şekilde talep edilebilecek. Şartı sağlayan kişilere 350 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkânı sunuluyor. Başlatılan kampanya sadece belli başlı illerde geçerli olacak.

Kredi kampanyası kapsamında sıfır faiz oranı ile birlikte "Köye dönüş" projesinin hayata geçirilmesi hedefleniyor. Veteknoloji tarafından yapılan bir haber ile birlikte bir süre önce hayata geçirilen proje Bolu ve Çankırı illerini de kapsadığı ifade ediliyor. Köye dönüş projesi kapsamında henüz istenilen seviyeye ulaşılamadığı görülüyor.

Hükümet tarafından politikalarla tarım ve hayvancılığı desteklemek amaçlı yeni projeleri piyasaya sunuyor. Uzman Eller Projesi ile birlikte köyde yaşamak isteyenlere daha öncesinde 250 bin TL verileceği duyurulmuştu. Bu proje devam ederken Ziraat bankası tarafından duyurulan köye dönüş kredisi gündemde yer alıyor.

12 AY GECİKMELİ FAİZSİZ 350 BİN TL KREDİ İMKANI

Köye dönüş projesi ile birlikte köyüne dönmek ve ekip, biçmek isteyen vatandaşlar büyük bir teklif veriliyor. Şartları sağlayan vatandaşlara 12 ay gecikmeli ve 84 aya varan vade imkanlarıyla birlikte faizsiz 350 bin TL kredi desteği sunuluyor.

Ziraat Bankası sadece bu kadarla kalmayarak 1 milyon TL'ye varan genç çiftçi kredisi de sunuyor. Köye dönüş projesi ile birlikte İstanbul'da yer alan fazla nüfusun azaltılması amaçlanıyor. Bu konu muhalefetin ve iktidarın ortak sorunu olduğu gözden kaçmıyor.

KÖYÜNE DÖNMEK İSTEYENLERE 3 AYRI TEKLİF

Ziraat Bankası tarafından şehir yaşamından köy yaşamına gitmek isteyenler için 3 farklı fırsat bulunuyor. Doğallık ve köy hayatı istiyorsanız sizin için sunulan 3 teklif şu şekilde;

  • Uzman Eller Projesi 250 bin TL ( HİBE)
  • Genç Çiftçi Kredisi 1 milyon TL
  • Köye Dönüş Kredisi 350 bin TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.