Akbank'tan Kredi Desteği Verilecek! 50 Bin Lira Ödeme Nasıl Alınır?

Akbank'tan Kredi Desteği Verilecek! 50 Bin Lira Ödeme Nasıl Alınır?

Akbank’tan ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. 50.000 TL gelir belgesiz olarak kredi desteği sağlanacak. İşte kredi koşulları ve kredi limitine ilişkin tüm detaylar…

Akbank’tan yeni bir kampanya başlatıldı. İhtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi desteği fırsatı sunuyor. İnternet bankacılığı ya da internet sitesi üzerinden kredi başvurusu yapılacak. Vatandaşlar, T.C kimlik numaraları ile kredi notu sorgulaması yapıp, hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilirler. Kampanya çerçevesinde Akbank’tan 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor. Başvuru için uygun olan kişilere bankanın şartlarına uygun olup SMS yöntemi kolay bir şekilde başvuru yapabilirler. Acil kredi ihtiyacı olanlara SMS ile başvurularını 5 dakika içinde gerçekleştirilebilmektedir.

Akbank’tan Emekli Kredisi Kampanyası Başladı! Hızlı Kredi İmkânından Yararlanabilirsiniz…

Akbank’tan, emekli vatandaşlara yeni bir kampanya sağlanacak. Emekli maaşını Akbank şubelerinden alan kişilere hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirler. Halkbank şubesinden Akbank'a taşınmak isteyenlere, kredi koşuluna uygun olması durumunda hızlı bir şekilde sonuç sağlanabilecektir. Emekli maaşı alan kişilere, kredi almak istediklerinde şartları taşıyor olmaları halinde aynı gün içerisinde hesaplarına ödeme verilebilecek. Emekli olan kişilere, Akbank direkt uygulamasından, internet şifrelerini alıp mobil uygulama vasıtası ile ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirilebilecek. Onay alınması halinde, hafta sonu bile hesaplarına ödeme gerçekleeştirilecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.