Dadı Meryem'in gerçek mesleği ortaya çıktı aylık geliri ise dudak uçuklatacak cinsten!

Dadı Meryem'in gerçek mesleği ortaya çıktı aylık geliri ise dudak uçuklatacak cinsten!

Dadı Meryem'in gerçek mesleği ortaya çıktı aylık geliri ise dudak uçuklatacak cinsten!

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Dadı Meryem, 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u diri diri gömdüğü cinayetten 9 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise cinsiyet değiştiren Meryem'in gerçek mesleği gün yüzüne çıktı.

Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun'un Dadı Meryem ile aldatıldığını itiraf etmesi, canlı yayında Dadı Meryem'in kendisiyle yüzleşmesine neden oldu. Dadı Meryem’in hakkında ortaya çıkan gerçekler, stüdyoyu buz gibi kesmişti.

HAPİSTEN ÇIKTIKTAN SONRA CİNSİYETİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Dadı Meryem'in geçmişinde, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömdüğü ve bunun sonucunda 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Dahası, Dadı Meryem'in olayı gerçekleştirdiği zamanlarda 16 yaşında bir erkek olan Serkan olduğu ve hapisten çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği bilgisi herkesi hayrete düşürmüştü.

Ancak Dadı Meryem, iddiaları kabul etmeyerek, "Bu olay yaşandığında ben sadece 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kaza sonucu gerçekleşti" şeklinde kendini savunmuştu.

DADI MERYEM’İN GERÇEK MESLEĞİ ŞAŞIRTTI

Bununla birlikte, Dadı Meryem'in aslında masözlük yaptığı ve çocuk bakımı işini yanlışlıkla seçtiği ortaya çıktı. Otellerde ve spa merkezlerinde çalıştığını söyleyen Meryem, "Bu iş yoğun bir tempoya sahipti ve benim için oldukça kazançlıydı" şeklinde ifade etti.

AYLIK GELİRİ DUDAK UÇUKLATTI

Cinsiyet değişikliği sonrası bu mesleği sürdüren Dadı Meryem'in aylık geliri ise dudak uçuklatacak cinstendi. Meryem, "Ayda 70-80 bin TL kazanıyordum, mesaiye kaldığımda ise 100 bin TL'yi geçiyordu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.